Mihai Mitoșeru a dezvăluit când va face cununia religioasă cu Noemi: „Eu aș vrea și nuntă și botez în același timp”

Mihai Mitoșeru și Noemi formează un cuplu frumos de mai bine de 11 ani. Cei doi s-au căsătorit civil în anul 2015, iar de atunci au tot amânat cununia religioasă din diverse motive.

Când în sfârșit stabiliseră să facă nunta cea mare pe 24 septembrie, s-a întâmplat o tragedie în familia lor. În luna august a murit tatăl lui Noemi, din cauza unui stop respirator. Din cauza acestui eveniment nefericit, cei doi au amânat din nou nunta.

Mihai Mitoșeru a dezvăluit când va face cununia religioasă cu Noemi

În cadrul unui interviu acordat pentru Revista Avantaje, Mihai Mitoșeru a vorbit despre perioada în care plănuiesc acum să reorganizeze nunta. Mai mult decât atât, prezentatorul a mărturisit că își dorește un copil foarte mult, ba chiar ar vrea să facă nunta și botezul în același timp.

„Nu ne-am mai gândit la o dată. Chiar asta vorbeam acum câteva zile cu soția mea, chiar dacă o să o facem peste un timp, trebuie totuși să vorbim, pentru restaurantul trebuie să fie ok. Noi am zis că oricum după Paște, așa am hotărât noi să treacă 6 luni. Eu zic că am făcut ce trebuia să facem, pentru că nu puteam să facem nunta la o lună după ce se întâmplase, ce s-a întâmplat (n.r. A murit tatăl lui Noemi). A fost bine că absolut toată lumea ne-a înțeles, pentru că au fost oameni care își luaseră bilete de avion din diferite țări, trupele care au pierdut evenimentul. Eu cred a fost mai bine așa, nu aveam cum să dansăm, să ne distrăm și să râdem. Nu mergea. Cred că oricum va fi după Paște, dar nici nu știu să zic o dată, pentru că nu ne-am hotărât la nicio dată. Trebuie să vorbim cu cei de la restaurant să vedem ce date libere au ei, că și cu restaurantul trebuie vorbit din timp.

Toți oamenii au fost extraordinari și ne-au înțeles. Eu zic în vară, dar dacă mă aude soția o să mă bată, că ea vrea mai repede. Dacă mă întrebi pe mine, eu aș vrea și nuntă și botez în același timp. Dacă o întrebi pe soția, ea ar vrea să nu fie gravidă la nuntă. Plus că soția a slăbit foarte mult, pe sistem nervos și nu ar vrea acum să fie gravidă.

Da ne dorim un copil din ce în ce mai mult. Dacă înainte ne gândeam la programul pe care o să-l avem noi, acum nu mai gândim nici măcar la asta, și cam vrem. Cred că anul viitor ar trebui. Fac și eu 43 de ani, eu zic că e momentul,' a mărturisit Mihai Mitoșeru, în exclusivitate pentru Revista Avantaje.

Mihai Mitoșeru și Noemi Dragomir s-au căsătorit pe 12 decembrie 2015 în fața ofițerului stării civile, după o relație de nouă ani. Naşii cuplului au fost Romică Ţociu şi soţia acestuia, Nicoleta.

Pentru a afla mai multe detalii, urmărește materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Tragedie în familia lui Mihai Mitoșeru, cu o lună înainte de nuntă! Socrul lui a murit

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Video