Michelle Obama, dezvăluiri emoționante din viața personală: “Suferim în tăcere, gândindu-ne că…”

Michelle Obama, fosta primă doamnă a Statelor Unite, a prezentat întotdeauna publicului imaginea unei femei puternice și capabile să își susțină soțul în orice situație. Cu toate acestea, viața ei a fost marcată de mai multe momente dramatice, Michelle Obama făcând dezvăluiri emoționante din viața personală.

Acum are o familie frumoasă și respectată, dar până să ajungă în acest punct, Michelle Obama mărturisește că a fost nevoită să traverseze perioade mai puțin plăcute și pe care cu greu a reușit să le depășească. În emisiunea “Good Morning America”, de la ABC, Michelle Obama a vorbit despre un eveniment neplăcut petrecut în urmă cu 20 de ani care a reușit să îi schimbe viața radical, dar și despre problemele pe care le-a întâmpinat în căsnicia cu Barack Obama.

Michelle Obama, dezvăluiri emoționante din viața personală

În urmă cu 20 de ani, Michelle Obama a suferit un avort spontan, iar toată această experiență a avut un impact emoțional puternic asupra ei.

“Am simţit totul ca pe un eşec pentru că nu ştiam cât de dese sunt avorturile spontane pentru că nu suntem obişnuiţi să vorbim despre ele deschis. Suferim în tăcere, gândindu-ne că noi suntem de vină. Este important să se vobească cu mamele tinere despre faptul că au loc avorturi spontane”, a spus Michelle Obama, potrivit adevarul.ro.

După acest episod delicat din viața ei, fosta primă doamnă a Statelor Unite a decis să apeleze la fertilizarea in vitro, aceasta fiind modalitatea prin care au fost concepute cele două fiice ale cuplului, Malia și Sasha.

Poate părea ciudat, având în vedere că relația lor pare una foarte solidă, însă Barack Obama și Michelle Obama au apelat la ședințele de terapie pentru a-și salva mariajul. Responsabilitățile pe care Barack Obama le avea în momentul în care se afla la Casa Albă au intervenit și în relația de cuplu a celor doi, existând zvonuri potrivit cărora Michelle Obama ar fi vrut să divorțeze.

Vizitele la terapeut au reușit să aducă echilibrul în familia lor, Michelle Obama vorbind despre cât de utile sunt astfel de ședințele în momentele de criză.

“Pentru noi, consilierea cu privire la căsătorie a fost una dintre metodele prin care am învăţat să vorbim despre disensiunile noastre. Cunosc prea multe cupluri tinere care se confruntă cu dificultăţi şi cred cumva că e ceva greşit cu ele. Iar eu vreau să ştie că Michelle şi Barack Obama, care au o căsnicie fenomenală şi se iubesc unul pe celălalt, lucrează la căsătoria lor. Şi primim ajutor în căsătoria noastră, atunci când avem nevoie”, a adăugat Michelle Obama.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Michelle Obama și Barack Obama.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Cum s-au îmbrăcat vedetele la petrecerea de botez a fetiței Adelinei Pestrițu. Galerie foto

Andreea Raicu, dezvăluire neașteptată: Prefer să fiu singură…'

Punct final! Ben Affleck şi Jennifer Garner au divorțat, în sfârșit!

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete