Cum s-au îmbrăcat vedetele la petrecerea de botez a fetiței Adelinei Pestrițu. Galerie foto

Adelina Pestrițu a sărbătorit cu o petrecere spectaculoasă creștinarea fetiței sale Zenaida Maria. La eveniment au participat foarte multe vedete, care au atras atenția prin ținute elegante și spectaculoase.

Adelina Pestrițu și iubitul ei, Virgil Șteblea, au sărbătorit cu o petrecere de poveste botezul micuței Zenaida Maria și au petrecut până-n zori alături de invitați de seamă: A fost o zi magică. Minunată. Plină de fericire, de cele mai
frumoase emoții pe care le trăim de când a apărut Zenaida Maria în viața noastră', spune Adelina.

La tematica petrecerii și la decorațiuni s-a lucrat câteva luni

Zenaida Maria și mama ei au purtat ținute albe create de aceiași designeri care și-au pus semnătura și pe ținuta glam, de petrecere a Adelinei, creată cu materiale comandate la Paris.

Tematica de botez aleasă de vedetă a fost Royal Carousel: „Ne-am dorit ca totul să fie de poveste. Elementele de decor floral au fost comandate din America, special pentru petrecerea micuței noastre. S-a lucrat mai bine de 2 luni la tematica și decorațiuni', declară fericita mămică.

Nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării, toate detaliile petrecerii fiind atent stabilite de o echipă de specialiști: „Au fost ședințe după ședințe pentru a pune la cale fiecare pas din această minunată zi (…). A fost o muncă asiduă pentru fiecare dintre cei care au construit această echipă', adauga vedeta.

Atmosfera petrecerii a fost întreținută de Viorica și Ioniță de la Clejani și de taraful lor, de Ionuț Galani și Gică Coadă. Adelina a avut și o surpriză pentru invitații ei: a dansat Treambura Pamporea, un cunoscut dans machedonesc pentru care s-a pregătit intens împreună cu Ansamblul Iholu.

Ce vedete au participat la petrecerea de botez a fetiței Adelinei Pestrițu

Printre vedetele care au fost prezente la eveniment se numără: Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu, Elena Băsescu, Alexandru Ciucu, Alina Sorescu, Roxana Ciuhulescu, Cornel Păsat, Amna, Gabriela Cristea și Tavi Clonda, Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, Brigitte Sfăt, Oana Roman, Adina Buzatu, Silvia Ioniță, Simona Pătruleasa, Adina Alberts, Magda Pălimariu, Marius Niculae, Adina Halas, Raluca Tănase.

Vedetele au purtat ținute spectaculoase, în ton cu tematica petrecerii. Vezi în galeria foto cum s-au îmbrăcat invitații.

Botezul Zenaidei a fost așa cum ne doream. Suntem extrem de fericiți că toți invitații s-au distrat pe cinste și le mulțumim din suflet că ne-au fost alături. Visul nostru s-a transformat în realitate, iar cu ajutorul tuturor avem un album plin de amintiri minunate de la prima petrecere a micuței noastre', a mai spus Adelina.

Citește și

Dieta cu care Adelina Pestrițu a slăbit spectaculos după ce a născut

Trucurile la care apelează Adelina Pestrițu pentru a evita apariția celulitei și vergeturilor

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete