Punct final! Ben Affleck şi Jennifer Garner au divorțat, în sfârșit!

După ce au sărbătorit 10 ani de căsătorie, Ben Affleck și Jenniffer Garner au anunțat că se despart.

De-a lungul timpului a fost unul dintre cele mai iubite cupluri de la Hollywood. Au împreună trei copiii, și în ciuda sedințelor de terapie pe care le-au urmat, mariajul lor nu a mai avut nicio șansă.

Erau despărțiți de trei ani, însă Ben Affleck și Jenniffer Garner au divorțat în mod oficial abia acum. Cei doi vor împărți custodia celor trei copii ai lor – Violet , de 12ani, Seraphina, de 9 ani și Samuel, de 6 ani.

Părinții vor trebui să se consulte între ei cu privire la toate deciziile ce țin de educația, sănătatea și binele copiilor lor. De asemenea, timp de șase luni se vor întâlni și vor colabora cu un terapeut specializat în co-parenting.

Ben Affleck şi Jennifer Garner și-au anunțat separarea în 2015, iar doi ani mai târziu au depus actele în instanță.

De-a lungul timpului, actorul a fost internat pentru a treia oară la o clinică de dezalcoolizare.

„Am încheiat tratamentul pentru dependența de alcool; este ceva cu care m-am confruntat în trecut și împotriva căreia voi continua să lupt. Vreau să îmi traiesc viața la maxim și să fiu cel mai bun tată. Îmi doresc ca copii mei să știe că nu este nicio rușine în a cere ajutor atunci când ai nevoie sau în a fi un sprijin pentru oricine are nevoie, dar se teme să facă primul pas. Sunt norocos să am parte de iubirea familiei și a prietenilor, inclusiv a lui Jen, care m-a susținut și a avut grijă de copii noștri cât timp eu am făcut ceea ce mi-am propus. Acesta a fost doar primul pas din mai mulți către o recuperare pozitivă, a mărturisit Ben Affleck într-o postare pe contul personal de Facebook.

 

Iulia Sandu

Foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete