Andreea Raicu, dezvăluire neașteptată: “Prefer să fiu singură…”

Andreea Raicu

Andreea Raicu este o femeie deschisă, care nu se sfiește să vorbească despre viața ei personală. O viață personală care nu a fost complet roz, chiar dacă, în aparițiile publice, Andreea nu a lăsat nicio clipă să se vadă faptul că traversează perioade colorate sumbru. 

Acum, însă, în emisiunea 'Refresh by Oana Turcu' de la Antena Stars, Andreea s-a decis să povestească lucruri mai puțin știute din viața ei. Cum ar fi despre relațiile ei, atât cele profesionale, cât și cele de cuplu.

Tatăl ei obișnuia să îi taie aripile

Vedeta mărturisește că, în copilărie, tatăl ei îi spunea adesea că nu se va descurca singură și va trebui să depindă tot timpul de cineva. Andreea nu s-a lăsat descurajată, însă. S-a ambiționat ca la maturitate să fie exact în extrema opusă, aceea în care nu a acceptat niciodată să depindă de cineva, pe niciun plan.

'Nu am depins niciodată de nimeni. Evident, am lucrat în echipă, au fost oameni care m-au ajutat foarte mult, alături de care a realizat lucruri importante, dar niciodată nu am depins de cineva în niciuna dintre relațiile pe care le-am avut, indiferent despre ce relații este vorba. Am muncit pentru tot ceea ce am (…) Cumva, femeile din ziua de azi vor să facă totul singure și ajungem să ne transformăm în niște bărbați aflați în corpuri de femei. E păcat că uităm să fim femei și uităm să ne bucurăm de feminitatea noastră', spune Andreea.

Femeile independente nu acceptă ușor oameni nepotriviți în viața lor

Principiile de viață solide, experiența, firea independentă o determină pe Andreea Raicu să nu accepte ușor în viața ei oameni cu care nu se află pe aceeași lungime de undă. Mai cu seamă în ceea ce privește relația de cuplu: 'Eu nu mi-aș pierde timpul cu cineva cu care nu rezonez, cu care nu am aceleași valori și principii. Prefer să fiu singură, decât să fiu cu cineva cu care nu rezonez', spune Andreea.

De unde deducem că vedeta nu a putut rezona nici cu Cristi Chivu, nici cu Tudor Chirilă, nici cu Horia Tecău decât pe perioade determinate.

Citește și

Cum a reușit Andreea Raicu să se vindece de depresie?

Nici nu ai zice că are 40 de ani! Andreea Raicu arată mai bine ca în tinerețe! Ce dietă ține: „Mănânc în fiecare zi…'

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete