Michelle Obama a împlinit 56 de ani! Cele mai frumoase citate ale sale


 

Michelle Obama a împlinit azi 56 de ani!

Michelle este o avocată și scriitoare de origine americană, soția celui de-al 44-lea președinte al Statelor Unite ale Americii, Barack Obama.

Între anii 2009 și 2017, Michelle a fost Prima Doamnă a Statelor Unite, fiind de asemenea prima Primă Doamnă de origine afro-americană.

Michelle a absolvit Universitatea Princeton și Școala de Drept Hardvard.

În primii ani de carieră, Michella a lucrat pentru compania Sidley & Austin, acolo unde l-a cunoscut pe actualul ei partener de viață, avocatul și politicianul Barack Obama.

Cuplul și-a oficializat relația pe 3 octombrie 1992. După ce a suferit o pierdere de sarcină, Michelle a apelat la fertilizarea in vitro pentru a le concepe pe fiicele perechii, Malia Ann (21 e ani) și Natasha (cunoscută drept Sasha, 18 ani).

Michelle Obama a împlinit 56 de ani! Cele mai frumoase citate ale sale

În anul 2018, Michelle lansează cartea Becoming, în care vorbește cu sinceritate despre toate etapele vieții sale. Despre carieră, despre iubire, despre familie și multe altele.

În perioada imediat următoare, Becoming a devenit cea mai bine vândută carte din Statele Unite ale Americii, nu doar datorită aprecierii poporului american pentru Michelle, ci și datorită talentului său în punerea poveștilor sale de viață pe hârtie.

Pentru că, de-a lungul timpului, Michelle a ținut numeroase discursuri presărate cu numeroase citate, am selectat 10 dintre cele mai frumoase zicale ale sale.

Le găsești în CLIPUL DE MAI SUS!

Foto: Instagram

Citește și:

Ce frumoase sunt fiicele Ritei Mureșan! Creatoarea de modă este extrem de mândră de reușitele acestora

Whats Up, noi probleme de sănătate. Artistul le-a împărtășit urmăritorilor săi cu ce se confruntă

Intervenția la care Dana Săvuică a apelat înainte de a pleca în vacanță în Brazilia! Acolo își va petrece aniversarea de 50 de ani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Video