Ce frumoase sunt fiicele Ritei Mureșan! Creatoarea de modă este extrem de mândră de reușitele acestora

Rita Mureșan și fiicele eiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

În anul 1993, la vârsta de doar 20 de ani, creatoarea de modă (atunci în devenire) Rita Mureșan cucerea întreaga țară, devenind, datorită frumuseții și carismei sale, Miss România.

Timp de 13 ani, Rita Mureșan a fost căsătorită cu Nelu Mureșan. Fostul cuplu a divorțat în anul 2007, însă a păstrat o relație cât se poate de bună. Din căsnicia fostei perechi au rezultat două fiice, Gloria (20 de ani) și Rebecca (23 de ani).

Ce frumoase sunt fiicele Ritei Mureșan! Creatoarea de modă este extrem de mândră de reușitele acestora

Deși au moștenit frumusețea mamei lor, din ce știm până în prezent, niciuna dintre fiicele creatoarei de modă nu a ales să-i calce pe urme.

În primăvara anului trecut, fiica cea mare, Rebecca, a încheiat studiile unei prestigioase universități din Statele Unite ale Americii. Acolo, tânăra a studiat chimia genetică.

„Ce poate să vrea o mamă decât să aibă copiii sănătoși și fericiți? Ce poate să vrea o mamă mai mult decât ca ei să o facă mândră prin ceea ce realizează la rândul lor în viață?

Fiica mea, Rebecca, termină pe 26 mai facultatea Vassar la New York – chimie genetică – cu singura bursă care s-a dat patru ani la rând și cu note remarcabile!

În plus … pe 23 mai va fi primită că membru în Sigma Xi, Scientific Research Honor Society, care recunoaște oamenii de știință și munca lor!

Mândră până la lacrimi de copilul meu frumos și deștept! Te iubesc! Fii binecuvântată”, mărturisea Rita, anul trecut.

Rita Mureșan: „Ambele fete sunt pe drumul lor, în străinătate”

În luna septembrie a anului 2018, Gloria, mezina familiei, părăsea și ea cuibul părintesc și începea studiile în Londra.

„Astăzi fiica mea cea mică, Gloria, a plecat la Londra, să studieze la Kings College! Pe cât mă bucur pentru ea, pe atât de tare mă doare sufletul pentru mine!

Ambele fete sunt pe drumul lor, în străinătate. De azi începe o nouă etapă în viața mea, fără ele. Nu știu ce am să mă fac …”, scria Rita, la vremea aceea.

Foto: Instagram

Citește și:

Ce mult s-a maturizat fiica artistei Beyonce și a rapperului Jay-Z! Blue Ivy a împlinit 8 ani

Fiica jurnalistei Cristina Șișcanu este plină de surprize! Ce i-a spus vedetei la doar doi ani și jumătate?

Simona Pătruleasa a vorbit pentru prima dată despre relația dintre soțul și fiica ei. Cum se înțeleg Sabin și Ingrid?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete