Michael Schumacher, conștient? Cum l-au surprins jurnaliștii germani

Michael Schumacher

Michael Schumacher

S-au împlinit cinci ani de la teribilul accident suferit de campionul mondial al Formulei 1, Michael Schumacher, pe o pârtie de schi din Alpii Francezi. Cinci ani în care starea de sănătate a lui Michael Schumacher a rămas o enigmă.

În timp ce familia fostului campion de Formula 1 a fost rezervată în declarații, apropiații lui Schumi au făcut dezvăluiri care le-a frânt inima fanilor.

În luna decembrie a anului trecut, pentru prima dată, la cinci ani de la accidentul de schi din Alpii Francezi, Corinna a făcut dezvăluiri despre starea soțului ei.
Într-o scrisoare, Corinna a afirmat că soțul ei este un “luptător” și “nu va renunța”.

În același timp, fostul manager a lui Michael Schumacher, Wili Weber, a dezvăluit faptul că fostul pilot nu-și va mai reveni niciodată.

“După o lungă perioada de tristețe, am reușit să îi pun capăt. Am închis acest capitol. Dacă nu aș fi făcut asta, probabil că aș fi înnebunit. Am avut cea mai bună și plină de succes perioada împreună. Am stat alături 20 de ani, la bine și la greu. Dar am ajuns în punctul în care nu ne mai controlăm singuri soarta”, a mărturisit Weber.

Cu toate astea, starea de sănătate a lui Michael Schumacher a rămas învăluită de mister.

Dar revista germană Bunte are vești bune pentru fanii lui Michael Schumacher. Jurnaliștii de la Bunte susțin că Schumi a fost transportat de familie cu elicopterul într-o vilă de lux din Mallorca pe 20 decembrie.

Michael Schumacher era însoțit de soție, copiii și câinele familiei. Toți membrii familiei au stat în Mallorca până în ianuarie pentru a sărbatori aniversarea de 50 de ani a fostului pilot.
Potrivit revistei Bunte, alături de ei se aflau și cadre medicale, dar și câțiva bodyguarzi.

Presa germană notează că Schumacher a stat ore bune pe terasă, înfăşurat într-o pătura maro, sub un umbrar care să-l protejeze de soare.
Să fie un semn că Michael Schumacher este conștient?

 

Iulia Sandu

Foto:shutterstock.com

 

Vezi si:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete