Informații îngrijorătoare despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher: “Plânge atunci când…”

Viața lui Michael Schumacher s-a schimbat radical în decembrie 2013, după accidentul suferit la schi, în timp se afla într-o stațiune din Alpii francezi. Traumatismul cranian grav l-a împiedicat pe fostul pilot de Formula 1 să își reia activitățile normale, iar noile informații despre starea acestuia de sănătate sunt îngrijorătoare. 

Cu toate că purta cască de protecție în timp ce se afla la schi, aceasta s-a spart în momentul impactului, iar fostul pilot de Formula 1 s-a lovit puternic la cap. Medicii au intervenit rapid pentru a-i salva viața lui Michael Schumacher, l-au operat pe creier și au decis să îi protejeze activitatea creierului printr-o comă indusă. În anul 2014, fostul pilot de Formula 1 a fost scos din coma indusă, iar cei care l-au vizitat de atunci și până în prezent spun că starea lui de sănătate este în continuare una delicată.

Informații îngrijorătoare despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher

Apropiații lui Michael Schumacher au făcut noi dezvăluiri despre starea acestuia de sănătate. Pe lângă faptul că nu se mai poate mișca, cei ce l-au vizitat recent mărturisesc că fostul pilot de Formula 1 poate muri oricând, mai ales dacă va suferi o infecție, potrivit adevarul.ro. În plus, au apărut o serie de informații potrivit cărora Michael Schumacher ar fi pierdut 14 centimetri în înălțime și asta pentru că și-a pierdut mobilitatea.

Cei care îl vizitează frecvent pe Michael Schumacher spun că nu doar starea de sănătate a acestuia este șubredă, ci că se confruntă cu probleme serioase și din punct de vedere psihic.

“Michael plânge, deseori, atunci când îi îndrepţi scaunul cu roțile înspre spectaculoasa privelişte cu munţii de lângă lac.”, a spus un apropiat al lui Michael Schumacher pentru publicaţia “Paris Match”, potrivit adevarul.ro

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Michael Schumacher.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Ce mesaje se ascund în spatele vestimentației Melaniei Trump

Metoda ingenioasă prin care actorul David Suchet, interpretul lui Hercule Poirot, a reușit să învețe mersul cu pași mărunți al celebrului detectiv

Laura Cosoi, prima vacanță alături de fiica ei. Cum arată vedeta la două luni după ce a adus-o pe lume pe Rita

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete