Michael Bolton lupta impotriva violentei asupra femeilor

Michael este un admirator al femeii, tocmai de aceea a tras un semnal de alarma cu privire la violenta impotriva femeilor.

Astfel ca, in data de 8 martie, acesta a facut un statement video in cadrul caruia promitea sa lupte impotriva violentei domestice, scalviei si traficului uman.

“Un million de barbati, un million de promisiuni”, este o campanie care indeamna barbatii sa se angajeze in a lua masuri concrete pentru a pune capat violentei impotriva femeilor.

“Astazi promit sa imi continui munca in apararea femeilor si a copiilor care experimenteaza violenta domestica, scalvia si traficul uman.

Promit sa recrutez si alti barbati care sa infrunte batausii, violatori si asupritorii.”, a declarat Michael Bolton in cadrul unui film postat chiar pe site-ul personal.

De ziua sa, Michael Bolton a lansat un nou CD

In acest inceput de primavara, Michael a dorit sa aduca fanilor cat mai multe surprize placute.

Tocmai de aceea, de ziua sa, in data de 26 februarie artistul a celebrat prin lansarea unui nou album intitulat “Ain’t No Mountain High Enough: Tribute to Hitsville, USA”.

Pentru cei ce asteapta reantalnirea cu marele artist de la Sala Palatului, biletele sunt disponibile prin Retelele: Bilete.ro ( in oficiile Postei Romane si in Magazinele InMedio semnalizate, www.bilete.ro, www.blt.ro), Eventim.ro (Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas, Carturesti, www.eventim.ro), www.mytickets.ro si Biletoo.ro ( Unirea Shopping Center, Cinema Patria, magazinele Flanco, Muzica, librariile Adevarul si Eminescu, Palatul Copiilor, www.biletoo.ro ), dar si la casele de bilete de la Sala Palatului.

CONCURS: Castiga un IPad mini numai pentru tine! Vezi cum

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri