Mia Scarlat, Femeia Anului 2017 pentru Promovarea și apărarea drepturilor copilului


Gala Femeia Anului 2017 este un eveniment încărcat de emoție și care își propune să le mulțumească acelor femei care se dedică trup și suflet profesiei lor. În acest an, evenimentul a fost găzduit de către Le Chateau, castelul din inima Bucureștiului, o locație cu totul specială.

Revista Avantaje a premiat în acest an 9 femei excepționale, cu rezultatele remarcabile în domeniile lor de activitate și a oferit pentru prima oară marele trofeu Femeia Anului 2017.

Mia Scarlat, Femeia Anului 2017 pentru Promovarea și apărarea drepturilor copilului

În cadrul galei, Mia Scarlat a fost desemnată Femeia Anului 2017 pentru Promovarea și apărarea drepturilor copilului. De 21 de ani, Mia Scarlat încearcă să le ofere o viață mai bună copiilor fără familie, iar cea mai mare mulțumire a ei este atunci când îi vede fericiți și împliniți. Le urmărește evoluția fără să le impună limite, îi ajută să își construiască un viitor și se emoționează de fiecare dată când vorbește despre copiii ei.

“Am atât de multe realizări, atât de multe împliniri. Când știu că am luat copii din subternan și la ora actuală ei au terminat facultăți, muncesc și se țin pe picioarele lor, când știu că dintr-un copil care cerșea ajunge să fie un dansator, un cântăreț, un copil care ia premii naționale și internaționale în diverse competiții, când știu că am salvat un suflet pe care l-am învățat să zâmbească, chiar dacă nu ajunge la performanțe, își schimbă viața și nu mai rămâne doar un dependent de ajutorul altora, ci învață să trăiască frumos și bine.”, a spus Mia Scarlat.

Urmărește materialul video de mai sus pentru a asculta interviul cu Mia Scarlat.

Foto: Vlad Chirea și Dumitru Angelescu

Citește și:

Cine este Carmen Ginghină, câștigătoarea marelui trofeu Femeia Anului 2017?

Denisa Comănescu, Femeia Anului 2017 pentru Promovarea literaturii universale: „Eu sunt poetă, scriu de mică, dar nu am scris niciodată cu partidul'

Irina Nistor, Femeia Anului 2017 la categoria O viaţă dedicată filmului: „Nu există viață fără film'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Avantaje.ro