Claudia Ghițulescu: “Ileana Ciuculete a fost un exemplu pentru noi”

Claudia Ghitulescu despre Ileana Ciuculete

Claudia Ghitulescu despre Ileana Ciuculete

Interpreta Claudia Ghițulescu este încă unul dintre artiștii care au avut privilegiul de a o cunoaște îndeaproape pe Ileana Ciuculete. Și are de spus o mulțime de cuvinte frumoase despre regretata cântăreață.                                

Iubea cântecul și iubea lumea enorm'. Așa își începe Claudia Ghițulescu depănarea amintirilor despre Ileana Ciuculete. Căci, fără îndoială, aceasta este trăsătura definitorie a regretatei artiste – iubirea nemăsurată.

Cele două frumoase interprete s-au întâlnit pentru prima dată în urmă cu 10 ani, la Craiova. Urmau să cânte în cadrul aceluiași spectacol. Claudia făcea primii pași în cariera muzicală, iar emoțiile specifice fiecărui început erau și ele acolo. 

Ileana Ciuculete, gest emoționant făcut pentru mai tinerii săi colegi

Ileana Ciuculete avea o manieră proprie prin care încerca să le fie alături colegilor mai tineri, să le dea încredere în ei și să-i ajute să scape de trac. Un gest care făcea cât o mie de cuvinte.

Doamna Ileana m-a simțit că aveam emoții mari și nu a ezitat nicio secundă să mă ajute să scap de ele. A urcat pe scenă și a cântat alături de mine. Iar în tot acest timp mă ținea strâns de mână', afirmă Claudia Ghițulescu.

Un zâmbet molipsitor și energizant

Nu mai este nicio noutate faptul că simpla prezență a Ilenei Ciuculete era de-a dreptul terapeutică. Zâmbetul nu i se ștergea niciodată de pe chip, indiferent cât de greu ar fi apăsat-o problemele din viața personală.

Din momentul în care mi-a zâmbit, am început să mă simt mult mai sigură pe mine. Zâmbetul ei îți dădea poftă de viață. Și atât de ușor am prins drag de ea… De atunci, ne-a intrat în suflet și mamei mele, și mie și a început să facă parte din familia noastră…', adaugă Claudia.

Un exemplu pentru toți artiștii

Cele două interprete au început să se întâlnească mai des odată cu mutarea în București a Claudiei Ghițulescu. Îmi făcea mare plăcere să stau de vorbă cu dumneaei. Avea darul de a se face plăcută instantaneu, n-aveai cum să nu o iubești', spune Claudia.

Ileana Ciuculete a fost un exemplu pentru toți artiștii. „Mereu aranjată, mereu pozitivă, cu un chef de viață nebun. Deși muncea până la epuizare, niciodată n-am auzit-o să se plângă că e obosită. O iubeam și e respectam enorm…'

Ileana Ciuculete i-a propus mai-tinerei sale colege să înregistreze împreună un cântec. Providența a avut, din păcate, alte planuri pentru Ileana Ciuculete, iar acest lucru nu s-a mai concretizat. Am un mare regret în suflet. Abia acum realizez ce onoare era pentru mine… Cum să vorbesc despre ea la timpul trecut?', se întreabă, printre lacrimi, Claudia.

Autor: Oana Anghel

Sursă foto: pagina de facebook a artistei Claudia Ghițulescu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete