Ce test trebuie să treacă menajerele familiei regale britanice pentru a fi angajate? Nu este deloc unul ușor!

test menajerele familiei regale britanice

Indiferent de poziția pe care o ocupă, angajații care lucrează pentru familia regală britanică nu sunt aleși în mod întâmplător, ci trebuie să îndeplinească o serie de condiții foarte stricte. Ce test trebuie să treacă menajerele familiei regale britanice pentru a fi angajate? Nu este deloc unul ușor!

Multe persoane visează să lucreze pentru familia regală britanică, dar acest lucru cu greu poate deveni realitate. Interviul de angajare este o adevărată provocare pentru candidați, având în vedere că atenția la detalii este o calitate foarte apreciată, astfel că orice lucru poate face diferența.

Ce test trebuie să treacă menajerele familiei regale britanice pentru a fi angajate?

Nu este suficient să fie foarte pricepute la curățarea diferitelor spații pentru a fi angajate în locuințele celor care fac parte din familia regală britanică. Menajerele trebuie să treacă un test destul de greu pentru a obține postul.

Tracey Waterman, cea care conduce echipa de recrutare a personalului familiei regale britanice, a dezvăluit că are pregătit un test foarte eficient prin care își poate da seama imediat dacă persoana pe care o evaluează merită jobul oferit de familia regală britanică. Astfel, principala calitate pe care trebuie să o aibă o menajeră este atenția la detalii, testată într-un mod cât se poate de original.

“Diferența între o menajeră care lucrează pentru un hotel de cinci stele și cea care lucrează pentru familia regală britanică este atenția la detalii. Una dintre modalitățile prin care testez dacă potențiala candidată este atentă la detalii este prin a pune o muscă moartă în șemineu sau pe covor. Imediat după ce fac acest lucru, merg cu candidata în cameră. Una din zece observă musca, se apleacă și o ridică,  ceea ce înseamnă că este o menajeră cu adevărat specială. Le conduc în cameră destul de ușor, oferindu-le astfel șansa să arunce o privire atentă asupra acesteia, să vadă ce se află în interiorul ei. Ajungând în camera șemineului, multe dintre ele vorbesc despre frumusețea acestuia, dar în acest punct, eu aștept să observe musca moartă și să o ridice.”, a spus Tracey Waterman, potrivit mirror.co.uk.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu familia regală britanică.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Dana Rogoz, la control în vacanța din Sri Lanka. Cum decurge sarcina?

S-a decis! Ce studii va urma fiul cel mare al Ancăi Serea? David speră să se înscrie la o facultate din Anglia sau Olanda

Cum arată Pippa Middleton în costum de baie? Sora ducesei de Cambridge are o siluetă de invidiat!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete