Prințul Harry și Meghan Markle, decizia care a șocat o lume întreagă! Renunță la rangul de membri “seniori” ai familiei regale britanice. Care este motivul?

printul Harry și Meghan Markle renunță la rangul de membri seniori

Relațiile lor cu familia regală britanică au fost încă de la început complicate, dar nimeni nu se aștepta la o astfel de mutare din partea lor. Prințul Harry și Meghan Markle, decizia care a șocat o lume întreagă! Renunță la rangul de membri “seniori” ai familiei regale britanice. Care este motivul?

Vacanța de iarnă petrecută departe de familia regală britanică se pare că i-a ajutat pe ducii de Sussex să analizeze cu mare atenție în ce situație se află, motiv pentru care au luat o decizie care va avea un impact puternic asupra viitorului lor.

De ce renunță prințul Harry și Meghan Markle la rangul de membri “seniori” ai familiei regale britanice?

Prin intermediul unui mesaj public, prințul Harry și Meghan Markle au anunțat că renunță la rangul de membri “seniori” ai familiei regale britanice, continuând să își îndeplinească îndatoririle față de regina Elisabeta a II-a. Decizia celor doi a venit la scurt timp de la prima lor apariție publică din 2020, ducii de Sussex menționând că își doresc să obțină o independență din punct de vedere financiar, dar și să păstreze o legătură între Marea Britanie și Nordul Americii.

“După mai multe luni în care am reflectat și am purtat mai multe discuții interne, am decis să facem o tranziție în acest an începând prin a avea un nou rol progresiv în cadrul acestei instituții. Vrem să renunțăm la rangul de membri “seniori” ai familiei regale britanice și să muncim pentru a deveni independenți din punct de vedere financiar, în timp ce vom continua să o sprijinim pe Regina Elisabeta a II-a. Cu încurajarea voastră, în special cea din ultimii ani, ne-am simțit pregătiți să facem această modificare. În prezent, noi plănuim să ne împărțim timpul între Marea Britanie și Nordul Americii, continuând să ne facem datoria față de Regină, de Commonwealth şi de instituţiile pe care le avem în patronaj. Acest echilibru geografic ne va ajuta să ne creștem fiul cu o apreciere pentru tradițiile regale în care a fost născut, în timp ce vom avea parte de spațiul necesar pentru a ne concentra pe următorul capitol, care include lansarea unei noi fundații de caritate. Așteptăm cu nerăbdare să împărtășim cu voi toate detaliile în legătură cu acest pas important, în timp ce vom colabora cu Regina Elisabeta a II-a, Prințul de Wales, Ducele de Cambridge și toți membrii importanți. Până atunci, vă rugăm să acceptați mulțumirile noastre pentru suportul vostru.”, a fost mesajul postat de Meghan Markle și prințul Harry pe contul de instagram.

Anunțul celor doi a fost ilustrat folosind o fotografie semnificativă pentru ducii de Sussex, mai exact una realizată în ziua în care au anunțat public că s-au logodit.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Meghan Markle și prințul Harry.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Actrița este însărcinată pentru prima oară la 45 de ani! „Cred cu adevărat că, din păcate, sarcina îmbătrânește femeile'

Cum arată femeia care l-a ignorat pe Ronaldo? A refuzat să îi răspundă la mesaje!

Actrița Gwyneth Paltrow, declarații fără perdea după ce s-a mutat cu soțul: „Viața noastră sexuală s-a sfârșit'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete