S-a decis! Ce studii va urma fiul cel mare al Ancăi Serea? David speră să se înscrie la o facultate din Anglia sau Olanda

Anca Serea și fiul ei DavidSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

De la jumătatea lunii august a anului trecut, Anca Serea și Adrian Sînă cresc și îngrijesc nu cinci, ci șase copii.

Leah, ultima bebelușă a familiei, a venit pe lume pe 14 august 2019. Într-un interviu oferit recent publicației OK! Magazine, David, fiul cel mare al fostei prezenatoare de televiziune, a mărturisit că știe deja ce domeniu își dorește să urmeze.

S-a decis! Ce studii va urma fiul cel mare al Ancăi Serea? David speră să se înscrie la o facultate din Anglia sau Olanda

„Pentru o perioadă lungă de timp am sperat să mă duc în lumea academică a medicinei. Dar mai mult pe cercetare, nu să practic medicina în spitale.

Dar, în ultimii ani, am realizat că sunt pasionat de filosofie şi că medicina nu este pentru mine, citind şi vorbind cu oameni din domeniu. Realizând asta, am ales filosofia.”

Vrea să studieze peste hotare, dar să profeseze în țară

David are aspirații înalte, dorindu-și să studieze în Marea Britanie sau Olanda. Cu toate acestea, tânărul vrea ca, odată încheiate studiile, să revină în România pentru a profesa.

„După ce termin masterul, sper să ajung undeva în State sau pe alt continent, să fac doctoratul, apoi să mă întorc în ţară şi să încerc să profesez la universitate.

(…)

La noi profesorii nu sunt trataţi şi respectaţi aşa cum ar trebui. Nici plătiţi cum ar trebui şi nici beneficiile pe care ar trebui să le aibă nu le au.

Dar nu mă interesează asta, eu vreau să profesez în ţara mea. Vom vedea, peste ani, când voi fi asistent universitar, dacă voi mai gândi ca acum.

Altfel, pot rămâne acolo, în străinătate. Pe mine mă interesează de ţara mea şi ar trebui să ne intereseze pe toţi.”

Anca şi Adrian sunt părinţii a patru copii, ultimul dintre ei venind pe lume în luna august, Noah, Ava, Moise și Leah.

În trecut, Anca a fost căsătorită cu omul de afaceri Filip Poplingher, care, în urma luptei cu leucemia, s-a stins din viață la doar 36 de ani. Din mariajul cu acesta, Anca mai are doi copii, un fiu și o fiică, David şi Sara.

Foto: Instagram

Citește și:

Anca Serea și Adi Sînă și-au scos locuința la vânzare: „Este o casă superbă, dar care a devenit neîncăpătoare pentru noi”

Într-o casă cu șase copii, Anca Serea și Adi Sînă „își pun imaginația la bătaie' pentru a se bucura de timpul în doi: „Deja patul este prea clasic”

Anca Serea le-a răspuns celor care au acuzat-o că ar fi „sectantă”: „Religia, sexul şi politica nu sunt subiecte de discuţii”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete