Mesaje de Sfântul Gheorghe 2018. Ce urări le poți trimite apropiaților care îți serbează astăzi ziua onomastică?

mesaje de Sfântul Gheorghe

Creștinii ortodocși îl sărbătoresc astăzi pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, purtătorul de biruință, unul dintre cei mai importanți sfinți din calendarul ortodox. În fiecare an, ziua de 23 aprilie este prilej de sărbătoare pentru o mulțime de bărbați și femei care poartă acest nume sfânt.

Sfântul Mare Mucenic Gheorghe s-a născut în Capadocia și a urmat o carieră în domeniul militar, acesta fiind ofițer în Garda împăratului roman Dioclețian. Împăratul a dat ordin în anul 303 care toți creștinii să fie obligați să renunțe la credința lor în Iisus Hristos și să își îndrepte rugăciunile către zei, potrivit crestinortodox.ro. Pentru că a refuzat acest lucru, Sfântul Mare Mucenic Gheorghe a fost condamnat la moarte, acesta fiind decapitat în ziua de 23 aprilie.

Vezi cele mai frumoase mesaje de la mulți ani!

Mesaje de Sfântul Gheorghe 2018

Numele Sfântului Mare Mucenic Gheorghe este foarte răspândit în România. Astfel, pe 23 aprilie, toți cei care poartă numele de Gheorghe sau alte derivate ale acestuia își sărbătoresc ziua onomastică. Cu siguranță și tu ai printre apropiați persoane care poartă acest nume și este foarte important ca această zi să nu treacă fără să le faci o urare. Uite ce mesaje le poți trimite apropiaților care îți serbează astăzi ziua onomastică.

“Numele Sfântului Mare Mucenic Gheorghe să îți aducă doar bucurii, împliniri și să te protejeze de rele. Îți doresc o zi minunată! La mulți ani!”

“Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese şi realizări. Sfântul Gheorghe al cărui nume îl porţi să te ocrotească şi să îți călăuzească pașii. La mulţi ani!”

“De ziua numelui îți doresc să ai aproape toate persoanele importante pentru tine, să te bucuri de fiecare clipă și să zâmbești din tot sufletul. O zi minunată îți doresc! La mulți ani!”

“Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi tot binele din lume. Să ai parte numai de zile senine şi însorite! La mulți ani!”

“La mulți ani! Îți doresc să ai parte de fericire, liniște sufletească, bucurie și reușite. O zi perfectă!”

“Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, îți doresc să ai parte doar de împliniri, satisfacții și multă sănătate. La mulți ani frumoși și sănătoși!”

“Numele sfânt pe care îl porți să te protejeze de tot ce e rău, să îți aducă noroc, fericire și zile cu soare în suflet. La mulți ani!”

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Acatist pentru Sfântul Mucenic Gheorghe! Citește-l și vei avea noroc în toate de acum încolo

Rugăciune pentru Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, purtătorul de biruinţă

Tradiţii şi obiceiuri de Sfântul Gheorghe. Ce trebuie să faci în această zi ca să ai noroc tot anul

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse