Mesaje de despărțire. Cum să-i spui adio fără să-l rănești

Mesaje de despărțire. Atunci când simți că relația ta nu mai merge în direcția potrivită sau te simți trădat de persoana iubită, însă nu-ți găsești cuvintele pentru a anunța inevitabila despărțire, iată câteva sugestii.

Mesaje de despărțire. Cum să-i spui adio fără să-l rănești

Ne-am despărțit. Cerul s-a întunecat din cauza norilor. Ne grăbim în abisul tristeții. Iubirea nu mai este. E trist. Nu spune nimic. Nu-mi spune despre motivele despărțirii! Vreau să uit totul!

Acum e gol în sufletul meu. Mi s-au spulberat toate visele, nu mă mai simt iubită. Plecând, o să privesc în jur, pentru că știu – cândva, am fost fericiți. Știu că te-am iubit și m-ai iubit. Acum însă, nu este nevoie să-mi vorbești cu supărare! Suspin de durere, dar vreau să ne despărțim frumos și să nu ne jignim. Sunt sigură că soarta ne-a pregătit ceva mai mult, mai bun, mai potrivit. Cu siguranță, ne vom cunoaște și ne vom întâlni cu noi persoane. Separarea este doar un nou început!

Sentimentele noastre nu au putut fi salvate! Iartă-mă! Iartă-mă că nu am reușit să salvăm darul pe care ni l-a dat cerul, nu ne-am salvat dragostea noastră. Dar firul rupt nu mai poate fi lipit, așa că trebuie să ne luăm rămas bun. Fie ca tot ce a fost bun între noi să ne ajute să transformăm dragostea eșuată într-o prietenie devotată.

Citește aici mai multe mesaje de despărțire.

Transmite-le celor dragi gândurile tale bune la începutul zilei cu mesaje de buna dimineata!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse