Cum a reușit Corina Dănilă să slăbească peste 20 de kilograme? Actrița a renunțat la câteva alimente: „Nu mănânc…”

Corina Dănilă a devenit cunoscută după ce a jucat în serialul „Numai iubirea', rolul Anei Dogaru. După terminarea acelei producții, actrița a intrat într-un con de umbră, iar pentru o perioadă destul de lungă, oameni nu au mai auzit nimic despre ea.

În această perioadă, Corina Dănilă a luat proporții și s-a schimbat complet, față de perioada în care era actriță în serial. Ulterior, a devenit prezentatoare TV la TVR 2 și s-a hotărât că este momentul să facă o schimbare radicală în viața ei și a decis că este important să slăbească, nu doar pentru a arăta mai bine, ci și pentru sănătatea ei.

Cum a reușit Corina Dănilă să slăbească peste 20 de kilograme?

Invitată în cadrul emisiunii „Agenţia VIP' de la Antena Stars, Corina Dănilă a mărturisit cum a reușit să slăbească un număr mare de kilograme, într-un timp atât de scurt. Prezentatoarea TV a apelat la ajutorul specialiştilor după ce s-a confruntat cu o problemă la spate, cauzată de kilogramele în plus.

„Am avut o criză de spate în 13 martie 2017. A venit pe fondul kilogramelor acumulate şi a modificării inclusiv a centrului de greutate. A fost în primul rând motivarea legată clar de sănătate, sigur că exista şi dorinţa de a arăta mult mai slabă, din respect pentru telespectatori. Nu mă simţeam foarte bine în pielea mea. Am apelat la ajutorul unor specialişti. Fizioterapie, kinetoterapie, nutriţie, endocrinologie. Programul se cheamă Good Life. Haotic mâncam, atunci când apucam, prostii, tot ce prindeam', a spus Corina Dănilă.

De asemenea, prezentatoarea a precizat și faptul că rezultatele au apărut după ce a renunțat la câteva alimente.

„Nu mănânc zahăr, îmi iau dulcele din fructe sau din ciocolată fără zahăr, care e pentru oamenii care suferă de diabet. Nu am diabet! Nu mănânc în exces. Nu mănânc seara. Fără pâine. La cartofi amo problemă, ei, suferim! Orez din când în când. Ne trezim cu un ceai verde', a mai spus Corina Dănilă.

Pentru mai multe imagini cu prezentatoarea Corina Dănilă, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Corina Dănilă, neschimbată la 13 ani după terminarea serialului „Numai Iubirea'! Cum arată actrița la 46 de ani

La 45 de ani, arată mai bine ca o tânără de 20! Corina Dănilă s-a transformat spectaculos! Cum a slăbit 15 kilograme?

Corina Dănilă, Femeia anului 2004 pentru Popularitate, în calitate de actriţă în prima telenovelă românească

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete