Meghan Markle și prințul Harry, noi măsuri de securitate în jurul locuinței din Canada

Meghan Markle și prințul HarrySeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Ducele și ducesa de Sussex au luat noi măsuri de securitate în jurul locuinței lor din Canada, relatează HELLO! Magazine.

Meghan Markle și prințul Harry, noi măsuri de securitate în jurul locuinței din Canada

Conacul închiriat de pereche în North Saanich, Vancouver Island, are o nouă cameră de filmat de-a lungul plajei și o prelată atârnată între doi copaci, potrivit TMZ.

Conacul Mille Fleurs, în valoare de 10 milioane de lire, are de asemenea o prelată albă care acoperă porțile din metal precum și numeroase indicatoare cu mesajul „Acces Interzis”.

Cuplul, alături de fiul lor Archie Harrison (9 luni), locuiesc în Canada în perioada de tranziție de după separarea de familia regală a Marii Britanii.

La începutul acestui an, Meghan și Harry au anunțat că își doresc să renunțe la rolul de membri seniori ai familiei regale britanice pentru a se putea bucura de intimitate, dar și pentru a putea fi independenți din punct de vedere financiar.

„Marea Britanie este căminul meu și un loc pe care îl iubesc. Asta niciodată nu se va schimba”

Familia de trei își va împărți timpul între Marea Britanie și America de Nord. Înainte de a se muta în Canada, în cadrul unuia dintre ultimele sale angajamente regale, prințul Harry a mărturisit că Regatul Unit va fi întotdeauna acasă pentru el și că el și Meghan speră să o poată onora pe regină, dar și țara sa natală.

„Marea Britanie este căminul meu și un loc pe care îl iubesc. Asta niciodată nu se va schimba.

Am crescut simțind susținerea voastră și v-am privit întâmpinând-o pe Meghan cu brațele deschise, văzând în ea iubirea și fericirea pe care dintotdeauna mi le-am dorit.

Știu, de asemenea, că ați ajuns să mă cunoașteți îndeajuns de bine încât să vă încredeți în femeia pe care am ales-o să-mi fie soție, în femeia care îmi împărtășește valorile. Și a rămas aceeași femeie de care m-am îndrăgostit.”

„Nu exista nicio altă opțiune pentru noi”

Harry continuă: „Decizia de a ne separa de familia regală nu a fost luată cu ușurință. Au fost multe luni de discuții după mulți ani plini de provocări.

Știu că am mai luat, poate, decizii greșite, dar, în această privință, nu exista nicio altă opțiune pentru noi.

Ceea ce îmi doresc să clarific este că nu plecăm și nu vă părăsim. Dorința noastră este să continuăm să o servim pe regină, Commonwealth-ul și asociațiile mele militare, însă fără bani publici.

Din păcate, asta nu era posibil decât în aceste noi condiții. Am acceptat asta știind că nu mă voi schimba și sper să puteți înțelege că a trebuit să mă separ de propria familie pentru a înainta și a avea o viață mult mai liniștită”.

Palatul Buckingham a declarat, nu cu mult timp în urmă, că noua etapă a vieții ducilor de Sussex în afara familiei regale va începe în primăvara anului acesta.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Milla Jovovich, mamă pentru a treia oară! Primele imagini cu bebelușul! Ce nume neobișnuit au ales pentru cea mică?

O mămică din Estonia este sosia lui Meghan Markle! Dacă nu ne crezi, convinge-te sigur!

Kate Middleton, fără inel de logodnă! Palatul Kensington a făcut declarația. De ce a renunțat Kate la bijuterie?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete