Alexandra Stan, despre relații: „Eu sunt genul de fire mămoasă într-o relație”

În urmă cu doar câteva săptămâni, artista Alexandra Stan (30 de ani) și-a șocat urmăritorii din mediul online după ce a publicat pe Instagram un videoclip în care dansa goală.

Acum, vedeta a făcut declarații interesante despre viața ei, în cadrul emisiunii Vorbește Lumea, difuzată de Pro TV și moderată de duo-ul format din Cove și Adela Popescu.

Alexandra Stan, despre relații: „Nu-mi place să fiu îmblânzită”

„De multe ori am vrut să schimb ceva în viața mea. De câte ori nu eram fericită. Dacă eram într-un contract, dacă aveam o colaborare cu cineva de câteva luni …

Eu, dacă nu sunt fericită, nu mă simt împlinită, îmi afectează creativitatea, libertatea. Dacă sunt într-o relație și se întâmplă asta, dacă văd că sunt constrânsă, mi se pare că e o problemă, sunt un fel de cal sălbatic.

Nu-mi place să fiu îmblânzită, așa, foarte ușor”, a dezvăluit Alexandra Stan, în emisiunea TV, potrivit Libertatea.

De asemenea, Alexandra Stan a dezvăluit care crede ea că este secretul reușitei într-o relație. „Echilibrul. E foarte important ca și bărbatul și femeia să aibă universul lui, separate de universul comun.

Chiar și atunci când sunt copii într-o relație, e important ca femeia să aibă o activitate a ei, o intimitate a ei, un univers al ei.

E bine să ai și felia ta de pizza. Ca, dacă în viață lucrurile nu se întâmplă așa cum vrei tu, să nu rămâi pe dinafară. Să ai și tu ceva al tău.”

„Eu sunt genul de fire mămoasă într-o relație”

În urmă cu aproape un an, Alexandra Stan s-a despărțit de iubitul ei, Bogdan, cel care i-a fost impresar, iar acum trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un alt bărbat.

„Cum aș vrea să fiu privită de bărbatul meu? Păi, sincer, cred că așa cum sunt eu.

Eu am văzut, din relațiile mele, că bărbatul are tendința să mă pună în anumite categorii, să-mi pună anumite etichete și e chestia pe care nu o suport.

Mă deranjează foarte mult, pentru că sunt o persoană foarte complexă. Eu evoluez mereu, mă schimb mereu, mai ales prin prisma profesiei, pentru că-s artist, sunt creativă, cunosc oameni, călătoresc, nu sunt tot timpul la fel.

Și e greu. Din experiență, am văzut că bărbații își fac, așa, o idee despre mine.

Eu sunt genul de fire mămoasă într-o relație, să am grijă de toată lumea, să fie totul bine, să gătesc, să fac curat …

Îmi vine instinctul ăsta de nevastă! Și cred că ei, bărbații, mă cataloghează în felul ăsta de a fi, apoi când devin artistul, e șocul mare pentru ei.

Nu știu care-i faza … Nu se adaptează la schimbarea asta și încearcă să mă pună într-o categorie. Eu nu mai am așteptări.

Am început să iau oamenii așa cum sunt ei”, a povestit artista.

Foto: Instagram

Citește și:

Celebra actriță a fost diagnosticată cu cancer în stadiul 4, la doar trei ani de la tratamentul care o scăpase de teribila boală

Ioana Ginghină, despre concertul Shakirei și al lui Jennifer Lopez de la Super Bowl: „Dacă e vorba de o vedetă din America e voie să faci orice”

Andreea Marin este o mamă „destul de strictă” din anumite puncte de vedere: „Știu că modul meu de a gândi o va duce într-o direcție bună”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete