Meghan Markle și prințul Harry au publicat o fotografie nouă din ziua nunții lor

Timpul zboară când te îndrăgostești pe zi ce trece din ce în ce mai mult. Pentru mai multe detalii, contactații pe Meghan Markle (38 de ani) și prințul Harry (35 de ani).

Ieri, 27 noiembrie, cuplul a celebrat aniversarea a doi ani de la logodna lor. Cu ocazia aceasta, perechea a publicat, pe contul lor oficial de Instagram (@SussexRoyal), trei imagini reprezentative.

Prima, o fotografie surprinsă în ziua anunțului logodnei lor, a două, o fotografie din ziua nunții regale de pe 19 mai 2018, a treia, o fotografie din ziua în care cuplul l-a introdus pe fiul lor, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, întregii lumi.

Meghan Markle și prințul Harry au publicat o fotografie nouă din ziua nunții lor

Dintre toate cele trei imagini, una, în particular, a atras atenția urmăritorilor cuplului regal. A doua fotografie, prima alb-negru, îi surprinde pe ducii de Sussex numai un zâmbet în ziua nunții lor, după ceremonia religioasă din Capela Sf. George.

Fotografia a fost realizată de Chris Allerton. Imaginea în GALERIA FOTO!

„În această zi, acum doi ani, 27 noiembrie 2017, prințul Harry și Meghan Markle și-au anunțat logodna, devenind ulterior Înălțimile Lor Regale Ducele și Ducesa de Sussex”, a scris cuplul pe Instagram.

„De atunci, Meghan și Harry au aniversat un an de la căsătorie și au binevenit pe lume primul lor copil, un fiu, Archie Harrison, acum în vârstă de aproape 7 luni.”

În luna noiembrie a anului 2017, la doar câteva ore de la anunțul logodnei lor, Meghan și Harry au oferit primul interviu împreună și primele detalii referitoare la cererea extrem de intimă în căsătorie.

Cum a fost cerută Meghan Markle în căsătorie?

„A fost o seară liniștită”, a spus Meghan pentru BBC. „Găteam pui. A fost o surpriză minunată.

A fost dulce, natural și foarte romantic. S-a așezat într-un genunchi”. Harry a continuat, „A fost un moment foarte frumos.

Eram doar noi doi. Cred că am reușit să o surprind.” Harry i-a cerut mână fostei actrițe cu un inel de logodnă creat de el.

Bijuteria a fost confecționată dintr-un diamant din Botswana, în lateralul căruia s-au aflat două alte diamante de dimensiuni mai mici din colecția personală a regretatei sale mame, prințesa Diana.

Tot atunci, Harry a optat pentru o bandă din aur galben, preferatul lui Meghan. Ulterior, însă, Meghan a intervenit asupra bijuteriei adăugând un pavaj de diamante bandei (micro- pavé).

Felicitări, cuplului regal!

Foto: Instagram

Sursă: E! News

Citește și:

Prințul Harry și Meghan Markle, relație tensionată cu familia regală britanică: „Nu s-a schimbat nimic, nimeni nu vorbește cu ei…’

Urarea lui Harry și a lui Meghan Markle pentru aniversarea Prințului Charles! Viitorul rege al Marii Britanii a împlinit 71 de ani!

Încalcă din nou tradiția. De ce Meghan Markle și prințul Harry nu își vor petrece Crăciunul alături de regina Elisabeta a II-a?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete