Prințul Harry și Meghan Markle, relație tensionată cu familia regală britanică: “Nu s-a schimbat nimic, nimeni nu vorbește cu ei…”

Prințul Harry și Meghan Markle relație tensionată cu familia regală britanicăSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Problemele ducilor de Sussex cu familia regală britanică au început înainte de nunta regală, iar dacă mulți au crezut că lucrurile se vor calma după marele eveniment, relația este în continuare una tensionată. Surse apropiate prințului Harry și lui Meghan Markle au dezvăluit că cei doi sunt marginalizați de ceilalți și tratați cu indiferență.

Comportamentul lor și atitudinea pe care au adoptat-o după ce au devenit o familie au stârnit un val de critici, iar acestea nu au venit doar din partea străinilor, ci și din partea familiei. Astfel, prințul Harry și Meghan Markle au reușit de multe ori să fie priviți într-un mod negativ, lucru care i-a determinat pe ceilalți să îi izoleze.

Prințul Harry și Meghan Markle, relație tensionată cu familia regală britanică: “Nu s-a schimbat nimic, nimeni nu vorbește cu ei…”

Au tot existat zvonuri referitoare la relațiile tensionate dintre ducii de Sussex și cei de Cambridge, iar în final, acestea au fost confirmare într-un documentar de către prințul Harry. Cândva aveau o legătură specială, însă acum, prințul Harry a dezvăluit că el și fratele său urmează căi complet diferite, iar asta i-a îndepărtat destul de mult.

Nu doar legătura cu ducii de Cambridge este una delicată, ci Meghan Markle și prințul Harry nu sunt priviți cu ochi buni nici de către ceilalți membri ai familiei regale britanice.

“Nu s-a schimbat nimic. Nimeni nu vorbește cu ei, nimeni nu îi verifică, nimeni nu le scrie.”, a spus o sursă apropiată cuplului regal, potrivit people.com.

În cadrul documentarului, Meghan Markle a mărturisit că situația ei nu e una tocmai comodă. Trebuie să se obișnuiască cu regulile stricte ale familiei regale britanice, cu ideea de a trăi departe de familia ei, în timp ce pentru prințul Harry, problemele cu fratele său au fost dificil de suportat.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu prințul Harry și Meghan Markle.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Fiul Iulianei Tudor iubește mișcarea. Ce sporturi practică Tudor și care este preferatul lui?

Simona Gherghe, criticată de mămici. Acum a explicat de ce fetița ei încă nu a renunțat la scutec și suzetă

Boala de care suferă Răzvan Fodor. Soția sa a dezvăluit totul: Oricând poate face o criză mai serioasă'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete