Meghan Markle și prințul Harry, din nou în centrul unui scandal de proporții: “Au pierdut contactul cu realitatea”

Erau criticați și înainte, dar după ce au decis să se retragă din familia regală britanică, Meghan Markle și prințul Harry sunt în permanență ținta comentariilor acide. Acum, cei doi sunt din nou în centrul unui scandal de proporții. Care este motivul?

Prințul Harry și Meghan Markle se bucură acum de independența pe care și-au dorit-o, însă nu toate detaliile sunt pe placul celor doi. Regina Elisabeta a II-a le-a interzis să mai folosească termenul “royal” pentru a obține beneficii financiare, lucru care i-a deranjat foarte tare.

Meghan Markle și prințul Harry, din nou în centrul unui scandal de proporții

Deși au acceptat măsura impusă de regina Elisabeta a II-a, Meghan Markle și prințul Harry s-au declarat nemulțumiți de felul în care sunt tratați după ce au decis să renunțe la privilegiile regale, iar tonul pe care l-au folosit a fost considerat de mulți unul jignitor la adresa familiei regale britanice.

“A fost decizia lor de a face asta, iar familia regală britanică face totul pentru a facilita această schimbare. Dar, în mod inevitabil, este nevoie de sacrificii din ambele părți, iar ducii de Sussex ar trebui să fie mai atenți la acest lucru. Cei doi nu mai văd lucrurile în perspectivă. Aceste atacuri nu ajută pe nimeni!”, a declarat o sursă apropiată familiei regale britanice.

Prin felul în care au reacționat în urma măsurilor impuse de regina Elisabeta a II-a, mulți spun că Meghan Markle și prințul Harry au dat dovadă de lipsă de respect, cei doi fiind acuzați că au pierdut contactul cu realitatea în goana lor după celebritate și bani.

O altă persoană care a criticat-o dur pe Meghan Markle este biograful prinţului Charles, Tom Bower. Acesta a acuzat-o pe soția prințului Harry că nu face altceva decât să se folosească de familia regală britanică în scopuri financiare.

“Meghan primeşte ceea ce Meghan vrea. Mesajul a fost unul plin de dispreţ, a fost furie pură care a venit din partea ducesei Meghan. A fost jignitor pentru regina Elisabeta. Ceea ce este cu adevărat demn de dispreţ este faptul că s-a căsătorit recent cu un membru al familiei regale, tocmai ca să dea bir cu fugiţii în scurt timp. Dar vrea să plece în urma unor condiţii impuse de ea. Ceea ce este important acum este protejarea imaginii familiei regale britanice. Acest cuplu este în mod cert patronat de Meghan, iar ea vrea să comercializeze familia regală britanică. Nu are un statut în afara familiei regale britanice. Toată viaţa ei s-a comercializat pe sine însăşi.”, a fost mesajul lui Tom Bower, potrivit adevarul.ro.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu prințul Harry și Meghan Markle.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Cine a moștenit întreaga avere a lui Kirk Douglas? Fiul actorului nu a primit nimic!

Adelina Pestrițu, aspru criticată pentru plecarea la Milano: Uite așa aduceți coronavirus în România'

Ele sunt vedetele cu cele mai frumoase picioare din showbiz-ul românesc

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete