Ele sunt vedetele cu cele mai frumoase picioare din showbiz-ul românesc

Orice ar spune vedetele noastre, statutul de vedetă presupune o imagine ireproșabilă. Care se obține cu sacrificii mai mari sau mai mici. Unele vedete recunosc că nu țin diete strice și dau pe la sală ocazional, altele recunosc franc că își aleg cu mare atenție alimentele pe care le consumă și merg constant la sală.

Raluka are o siluetă demnă de revistă și, din fericire, un metabolism care îi permite să-și satisfacă toate poftele. Cu toate astea, cântăreața a renunțat la carne și face foarte mult sport.

Roxana Vancea mănâncă 6 zile pe săptămână foarte sănătos, iar a șaptea zi mănâncă tot ce poftește. În plus, este una dintre împătimitele fitnessului, petrecând foarte mult timp în sală.

Sore este și ea o împătimită a mișcării, dar nu este adepta trasului de fiare, ci preferă sporturile în aer liber. Dacă timpul nu este favorabil, artista optează pentru squash, preferatul ei. Squash-ul este asemănător tenisului, dar se joacă cu rachete mult mai mici, iar terenul este format din patru pereți. Tipul de minge utilizat depinde de nivelul jucătorilor. Astfel, avansații au mingi cu o mobilitate mai scăzută, în timp ce începătorii au mingi ceva mai elastice, care sar mai mult în așa fel încât jucătorul să aibă timp să ajungă la minge.

Claudia Pătrășcanu a urmat un program personalizat cu celebra Carmen Fit, antrenoarea vedetelor, care a convins-o să urmeze o dietă echilibrată şi să facă exerciţii de tonifiere acasă.

Diana Sar este fotomodel internaţional şi actriţă. „Atletism de performanță am făcut până la 15 ani, când m-am apucat de modeling și nu am mai avut timp, dar încă fac sport. Adică sportul este cel mai important lucru pentru mine. […] Am grijă la ceea ce mănânc. […] Țin să mănânc cam la aceleași ore, pe la 13-14. Îmi gătesc singură. Îmi place mult să mănânc și fac mult sport', povestea actriţa într-un interviu pentru Libertatea.

Maria Constantin are o deviză: “Sport la greu!“.

Ele sunt unele dintre vedetele cu cele mai frumaose picioare din showbiz-ul românesc. Pe cine ai mai putea include pe această listă?

Citeste si

Andra îl consultă întotdeauna pe Cătălin înainte de a lua o decizie

Geanina Ilieș nu își crește fiul „restrictiv': „Sunt extrem de grijulie, dar nu îi arăt asta lui Patrick'

Adelina Pestrițu prinsă în isteria coronavirusului din Italia

Foto: Dumitru Angelescu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete