Cine a moștenit întreaga avere a lui Kirk Douglas? Fiul actorului nu a primit nimic!

Au avut o relație foarte bună, iar Michael Douglas i-a fost tot timpul alături, dar cu toate acestea nu a primit nimic după moartea tatălui său. Cine a moștenit întreaga avere a lui Kirk Douglas?

Marele actor Kirk Douglas s-a stins la începutul acestui an, mai exact pe 5 februarie 2020, la vârsta de 103 ani. Dispariția sa i-a îndurerat pe toți cei dragi, dar în special pe Michael Douglas, acesta din urmă fiind surprins pe stradă vizibil afectat de pierderea suferită.

Cine a moștenit întreaga avere a lui Kirk Douglas? Fiul actorului nu a primit nimic!

Dacă toată lumea se aștepta ca averea lui Kirk Douglas să se împartă în mod egal între apropiații acestuia, ei bine, marele actor le-a făcut tuturor o mare surpriză. În timpul vieții, acesta nu a ezitat să sprijine diferite fundații sau organizații, lucru pe care a decis să îl facă și după moarte.

Din averea lui Kirk Douglas, estimată la aproximativ 61 de milioane de dolari, 50 de milioane vor fi distribuiți în cadrul Fundației Douglas.

Printre beneficiari se numără Universitatea St. Lawrence care oferă burse pentru studenții care provin din medii defavorizate, Templul Sinai din Westwood unde se află centrul pentru copii Kirk și Anne Douglas, Teatrul Kirk Douglas din orașul Culver și un spital pentru copii din Los Angeles, potrivit mirror.co.uk..

După moartea sa, Kirk Douglas și-a dorit să îi sprijine în continuare pe cei aflați în suferință, ceea ce înseamnă că nimeni din familia acestuia, nici măcar Michael Douglas, nu vor intra în posesia averii impresionante pe care actorul a strâns-o în cei 103 ani de viață.

Decizia de a lăsa totul moștenire fundațiilor caritabile a fost una la care apropiații se așteptau, având în vedere că și în timpul vieții Kirk Douglas a investit sume mari de bani pentru a-i ajuta pe nevoiași.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Kirk Douglas.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Adelina Pestrițu, aspru criticată pentru plecarea la Milano: Uite așa aduceți coronavirus în România'

Ele sunt vedetele cu cele mai frumoase picioare din showbiz-ul românesc

Dieta simplă care o menține pe Charlize Theron în cea mai bună formă

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete