Adelina Pestrițu, aspru criticată pentru plecarea la Milano: “Uite așa aduceți coronavirus în România”

Adelina Pestrițu a fost invitată la Săptămâna Modei de la Milano pentru a participa la lansarea noii colecții Philipp Plein. Având în vedere evenimentele recent petrecute la Milano, vedeta a fost aspru criticată pentru decizia de a merge într-un loc unde mai multe persoane au murit din cauza coronavirusului.

Adelina Pestrițu a onorat în acest weekend invitația de a merge la Săptămâna Modei de la Milano, însă decizia pe care a luat-o nu a fost privită cu ochi buni de toată lumea. Nu puțini sunt cei care s-au arătat îngrijorați, mai ales că numărul cazurilor de coronavirus confirmate pe teritoriul Italiei este în continuă creștere.

Adelina Pestrițu, aspru criticată pentru plecarea la Milano: “Uite așa aduceți coronavirus în România”

Deși a luat toate măsurile de precauție, a purtat o mască medicală în permanență și a preferat să își petreacă majoritatea timpului în hotel, departe de locurile aglomerate, Adelina Pestrițu a fost din nou ținta criticilor.

În timp ce unele persoane o sfătuiau să se întoarcă rapid în țară, au existat voci care au acuzat-o că pune în pericol pe toată lumea cu vizita ei.

“Uite așa aduceți coronavirus în România”, a fost mesajul pe care un prieten virtual l-a lăsat în dreptul unei fotografii în care Adelina Pestrițu se afla în fața Domului din Milano.

Evident, replica vedetei nu a întârziat să apară: “Vorbești prostii! Oameni sunt peste tot! Este suficient să fie unul singur pe stradă și să fie infectat. Contează unde ești când virusul poate fi chiar lângă tine? Hai că nu e chiar greu să mai punem mintea la contribuție”, a răspuns Adelina Pestrițu, vizibil deranjată de acuzațiile care i se aduc.

Făcând abstracție de situația delicată din Italia, Adelina Pestrițu a întors toate privirile la prezentarea de modă a lui Philipp Plein. Cizmele înalte, cu aplicații metalice și sacoul alb i s-au potrivit de minune vedetei.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Adelina Pestrițu.

Foto: facebook

Citește și:

Ele sunt vedetele cu cele mai frumoase picioare din showbiz-ul românesc

Geanina Ilieș nu își crește fiul „restrictiv': „Sunt extrem de grijulie, dar nu îi arăt asta lui Patrick'

Andra îl consultă întotdeauna pe Cătălin înainte de a lua o decizie

Vezi și: Simptome coronavirus – cum se manifesta si cum se transmite virusul 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete