Meghan Markle, redusă la tăcere de familia regală

Meghan Markle și Prințul Harry

Meghan Markle s-a simțit lipsită de protecția familiei regale în fața informațiilor false propagate de presa britanică despre ea.

Noi documente rezultate din lupta ducilor de Sussex cu tabloidul britanic The Mail on Sunday au fost obținute de către E! News.

Procesul a fost inițiat de cuplul regal în luna octombrie a anului trecut. Prințul Harry și Meghan Markle au dat în judecată tabloidul britanic Mail on Sunday și întreg trustul din care acesta face parte, Associated Newspapers, pentru publicarea unei scrisori redactate de ducesă pentru tatăl ei.

Prințul Harry susține că scrisoarea a fost publicată „într-o manieră descompusă intenționat” pentru a manipula cititorii, adăugând că anumite părți din scrisoare au fost omise pentru a „masca minciuni” pe care tabloidul le „perpetuează de mai bine de un an”.

Meghan Markle, redusă la tăcere de familia regală

Potrivit celor mai recente documente, Meghan s-ar fi opus directivei Palatului Kensington de a „nu comenta” informațiile apărute în presă despre ea.

Același documente arată că, în timpul sarcinii sale, ducesa „devenise subiectul unui număr foarte mare de articole false și ofensatoare în presa britanică, mai ales din cauza grupului Associated Newspapers Limited, care au dus la un stres emoțional imens și la deteriorarea sănătății sale mentale”.

Documentele arată cum „a fost mandatat de către Palatul Kensington ca nici prietenii, nici familia lui Meghan să nu atingă niciun astfel de subiect, răspunzând cu „nu comentez”, chiar dacă informațiile perpetuate în presă erau false”.

Se precizează totodată că prietenii lui Meghan nu o mai văzuseră niciodată în acea stare și că erau pe bună dreptate îngrijorați privind binele ei, în mod deosebit în timpul sarcinii sale, neprotejată fiind de instituție și împiedicată să se apere.

Banii obținuți de ducii de Sussex din câștigarea procesului vor fi donați în întregime

Demersul legal este finanțat din fondurile private ale cuplului, iar orice sumă câștigată în urma procesului va fi donată organizațiilor caritabile ce luptă împotriva hărțuirii.

Publicația Mail on Sunday a răspuns declarației Ducelui: Mail on Sunday își susține materialul și se va apăra viguros.

În mod special, negăm categoric acuzațiile referitoare la modificarea scrisorii ducesei pentru a-i altera semnificația”.

Ulterior acestor informații, tatăl Ducesei a admis că el a fost cel care a dat publicității doar anumite fragmente din scrisoare, altele părându-i-se mult prea dureroase.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și: 

Fosta iubită a prințului Harry refuză să vorbească despre el și Meghan Markle! „Nu îmi voi exprima nicio opinie pentru că …”

Kate Middleton, furioasă pe Meghan Markle. „Meghan și Harry au fost atât de egoiști”

Mesajele lui Meghan Markle trimise tatălui ei înaintea nunții regale au fost făcute publice: „Sunt foarte îngrijorată în privința sănătății și siguranței tale”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete