Kate Middleton, furioasă pe Meghan Markle. „Meghan și Harry au fost atât de egoiști”

Kate Middleton si Meghan Markle

După separarea Ducilor de Sussex de familia regală a Marii Britanii, majoritatea sarcinilor oficiale i-au revenit Ducesei de Cambridge Kate Middleton (38 de ani).

Într-un interviu realizat de revista Tatler, un apropiat de-al lui Kate susține că ducesa se simte „epuizată și încătușată”.

Kate Middleton, furioasă pe Meghan Markle. „Meghan și Harry au fost atât de egoiști”

„Kate este furioasă din cauza volumului crescut de muncă. Sigur că zâmbește și se prezintă adecvat, însă nu-și dorește asta.

Se simte epuizată și încătușată. Muncește la fel de mult ca un director de companie, care în mod normal este ajutat, ea nebeneficiind de limite sau de o mulțime de vacanțe.”

După ce pandemia de coronavirus i-a încheiat viața și sarcinile regale „normale”, Kate a fost obligată să își asume și mai multe sarcini.

Asta a început însă înaintea pandemiei, după separarea Ducilor de Sussex de familia regală. „Meghan și Harry au fost atât de egoiști”, spune un prieten de-al Ducilor de Cambridge.

„William și Catherine își doreau să fie părinți implicați, iar Ducii de Sussex le-au făcut efectiv rău celor trei copii ai lor. S-au dus diminețile petrecute în familie din moment ce au o mulțime de alte sarcini.”

„Când vine vorba de Ducii de Sussex, totul este incert”

În urma plecării lui Harry și Meghan, Kate a fost obligată să-și asume aproape o duzină de angajamente regale într-o singură lună.

„Kate înțelege crezul familiei regale, datorie, datorie, datorie. În schimb, când vine vorba de Ducii de Sussex, totul este incert.”

Prințul William și Kate Middleton au aniversat anul acesta 9 ani de căsnicie. Cuplul s-a căsătorit pe data de 29 aprilie a anului 2011.

Înaintea nunții lui Meghan Markle și a Prințului Harry, Kate, la vremea aceea în vârstă de 29 de ani, era cea mai în vârstă mireasă din istoria familiei regale britanice.

Perechea are trei copii, Prințul George (6 ani), Prințesa Charlotte (5 ani) și Prințul Louis (2 ani).

Foto: Profimediaimages.ro

Sursă: E! News

Citește și:

Cât de mult îi seamănă Kate Middleton mamei sale! Fotografie nemaivăzută cu ducesa de Cambridge nou-născută alături de mama ei

De ce au stat Meghan Markle și prințul Harry în spatele prințului William și al lui Kate Middleton la ultimul eveniment regal

Kate Middleton i-a adus din nou un omagiu reginei Elisabeta a II-a. Ce detaliu a făcut diferența?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete