Meghan Markle, absentă de la întâlnirea cu regina Elisabeta a II-a! Care a fost motivul?

Regina Elisabeta a II-a, printul Harry, Meghan Markle

Ducesei de Sussex nu i-a fost „interzisă” participarea la întâlnirea în care viitorul ei și al prințului Harry (35 de ani) a fost discutat.

Un purtător de cuvânt a confirmat că Meghan Markle (38 de ani) nu a luat parte la discuția purtată în prezența reginei în Sandringham ieri.

Membrii seniori ai familiei regale, prințul Charles, prințul William și prințul Harry, în prezența reginei, au discutat miercuri, 13 ianuarie, viitorul lui Harry și al familiei sale.

La începutul acestui an, Meghan și Harry au declarat că nu își mai doresc să fie membri seniori ai familiei regale pentru a putea deveni independenți din punct de vedere financiar.

S-a crezut, inițial, că și Meghan, care este în prezent în Canada, alături de fiul ei și al lui Harry, Archie (8 luni), va fi prezentă la întâlnire.

Meghan Markle, absentă de la întâlnirea cu regina Elisabeta a II-a! Care a fost motivul?

Deși multe tabloide britanice s-au grăbit să presupună că fostei actrițe i-ar fi fost interzisă prezența, purtătorul de cuvânt al palatului a confirmat că prezența ei la discuție nu a fost necesară.

„Soții Sussex au decis că nu era necesar ca ducesa să li se alăture.”

După întâlnire, regina a publicat o declarație în mediul online, mesaj în care admite că, deși ar fi preferat ca Meghan și Harry să rămână membrii full-time ai familiei regale, „susține întru totul” decizia acestora.

„Respectăm și înțelegem dorința lor de a trăi independent ca familie”

„Azi, familia noastră a avut o conversație constructivă privind viitorul nepotului meu și al familiei sale.

Întreaga familie susține dorința lui Harry și a lui Meghan de a-și construi o nouă viață.

Deși am fi preferat ca ei să rămână membrii full-time ai familiei regale, respectăm și înțelegem dorința lor de a trăi independent ca familie, rămânând totodată o parte valoroasă a familiei mele.”

„Soții Sussex vor traversa o perioadă de tranziție”

Regina a reiterat dorința cuplului de a nu „mai depinde de bani publici în noua lor viață”. Dependența perechii de banii plătitorilor de taxe a fost adesea un motiv de critică dură a presupusului lor stil de viață extravagant.

„S-a ajuns, așadar, la un acord. De acum înainte, soții Sussex vor traversa o perioadă de tranziție în care vor locui atât în Canada, cât și în Marea Britanie”, mai spune regina.

„Acestea sunt chestiuni complexe pe care familia mea trebuie să le rezolve. Mai sunt câteva lucruri de clarificat, dar am cerut să se ajungă la o decizie finală în zilele imediat următoare.”

Foto: Hepta.ro

Sursă: Harper’s Bazaar

Citește și:

Meghan Markle, din nou pe marele ecran după anunțarea separării ei și a prințului Harry de familia regală a Marii Britanii

Meghan Markle părăsește singură Marea Britanie după anunțul că ea și prințul Harry vor să se separe de familia regală a Marii Britanii

Meghan Markle, motivul unei dispute serioase dintre Prinţul Harry și David Beckham

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete