Meghan Markle, motivul unei dispute serioase dintre Prinţul Harry și David Beckham

Meghan Markle, motivul unei dispute serioase dintre Prinţul Harry și David Beckham

Meghan Markle știe clar cum să-i apese pe pedale Prințului Harry și, din păcate, asta îl distanțează pe fiul lui Charles de familie și cunoscuți.

În mijlocul super scandalului pe care britanicii l-au botezat Megxit, încep să iasă la iveală detalii care mai de care mai interesante. Se pare că influența pe car o are Megan Markle asupra Prințului Harry face din ce în ce mai multe… victime.

Una dintre ele a fost… David Beckham pe care Prințul, mânat de a lui domniță, l-a luat în întrebări vizavi de o posibilă implicare a Victoriei Beckham în scurgerea de informații care ajungeau în presă despre Ducesa de Sussex.

Cu alte cuvinte, Meghan Markle bănuia că Victoria Beckham ar fi sursa jurnaliștilor.

“Meghan a fost furioasă. În mod inexplicabil, s-a temut că Victoria acţionează din umbră… Dar ideea că soţia lui Beckham ar suna personal jurnaliştii ca să le spună picanterii despre Meghan este ridicolă”, povestea pentru The Sun o sursă apropiată familiei Beckham.

Relația dintre cei doi bărbați a avut de suferit. Nimic nu a mai fost la fel din acel moment. Să nu uităm că prietenia lor durează din adolescență.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete