Medicul Beatrice Mahler avertizează: Sunt mai mulți tineri internați anul acesta față de anul trecut!

Medicul Beatrice Mahler avertizează: Sunt mai mulți tineri internați anul acesta față de anul trecut!

Medicul Beatrice Mahler de la Institutul „Marius Nasta' a declarat că secţia de Terapie Intensivă a unităţii medicale este aglomerată, iar acest lucru, dar și existența tulpinei britanice o duce cu gândul la faptul că ne aflăm deja în valul trei al pandemiei.

Mai mult de atât, managerul institutului a precizat pentru B1TV că pacienţii care se internează la ora actuală „sunt mult mai tineri decât cei de anul trecut'.

„În ultimele patru zile, secţia Covid este aproape la capacitate maximă. De asemenea, numărul de pacienţi care se prezintă cu simptomatologie pentru testare a crescut. E o evoluţie care nu ne linişteşte deloc, din contră. Cel puţin pe mine mă îngrijorează', a declarat Beatrice Mahler.

În ultima perioadă s-a vehiculat posibilitatea de a intra într-un nou val pandemic, iar situația nu este deloc încurajatoare potrivit declarațiilor medicului pneumolog.

„Pot să spun că pacienţii care se internează în acest moment sunt mult mai tineri decât cei pe care i-am avut anul trecut. De asemenea, persoanele care vin să se interneze relatează faptul că aproape toţi membrii familiei cu care au intrat în contact s-au îmbolnăvit.

Formele de boală sunt severe. Terapia în Institutul Marius Nasta este plină în acest moment şi acest lucru, şi tulpina britanică, care circulă deja de ceva timp în România, mă fac să cred că deja valul 3 a început şi în România'.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri