Măsuri sporite de securitate la Festivalul de Film de la Cannes

Măsuri sporite de securitate la Cannes

Festivalul de Film de la Cannes este considerat unul dintre cele mai importante evenimente cinematografice, iar în acest an a ajuns la ediția cu numărul 70.

Fiind un eveniment important pentru lumea cinematografiei, la eveniment vor participa vedete importante și nume mari ale filmului internațional. Ținând cont de evenimentele și atacurile cu care s-a confruntat Franța în ultima perioadă, măsurile de securitate din acest an vor fi sporite.

Măsuri sporite de securitate la Cannes

Pentru a evita orice incident care ar putea afecta buna desfășurare a Festivalului de Film de la Cannes, organizatorii au luat măsuri pentru a spori securitatea în această zonă. Astfel, soldații francezi vor fi prezenți la Cannes, înainte de deschiderea oficială a Festivalului. Mai mult, un zid format din 400 de jardiniere cu flori a fost instalat în zona în care se vor desfășura evenimentele, pentru a opri orice vehicul care intenționează să pătrundă în zonă. Această măsură vine în contextul în care vara trecută, la Nisa, un bărbat a folosit un camion pentru a intra în mulțimea de oameni care sărbătorea Ziua Bastiliei.

O altă măsură de securitate constă în montarea a peste 160 de metri de lanţuri în spirală cu spini de metal, dispozitiv gândit pentru a opri accesul camioanelor, potrivit mediafax.ro. Mai mult, întreaga zonă va fi supravegheată video, fiind montante aproximativ 550 de camere de securitate.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Rochii spectaculoase la Cannes!

Ce au purtat vedetele la Festivalul de Film de la Cannes

Cele mai frumoase rochii de la Cannes

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Diverse