Masti venetiene in expozitia de fotografie semnata de Simion Buia

Cateva dintre provocatoarele, coloratele si misterioasele masti de la Carnaval pot fi admirate intre 6 si 20 februarie in ceainaria Carturesti, str. Arthur Verona 13-15. Expozitia de fine art photography Maschere di Venezia se intampla a doua oara in Romania, creand o traditie si un spectacol aparte in aceeasi perioada cu manifestatia de la Venetia.

Fotografiile selectate capteaza cateva dintre mastile care au defilat anul trecut in Piazza San Marco. Atmosfera de poveste este imposibil de replicat dar fotograful Simion Buia incearca sa redea in tablourile sale spiritul si culoarea Carnavalului.

20 de fotografii vor prinde viata pe HP Artist Matte Canvas, la dimensiuni generoase: 70×100 cm, respectiv 140×200 cm. Incepand cu 6 februarie, fotografiile pot fi vazute si pe www.mascheredivenezia.ro.

Expozitia este cu vanzare, iar vernisajul are loc pe 8 februarie, ora 19.

Despre Simion Buia:

Recent distins cu premiul “Fotograful iti arata lumea” de catre Asociatia Jurnalistilor de Turism din Romania, fotograful Simion Buia este indragostit de calatorie si de oameni. Este specializat in fotografie de portret si travel. Portretizeaza actori, copii, personalitati literare si ale lumii de fashion.

 

Karl Lagerfeld, Marlin Manson, Dita von Teese, dar si laureatii premiului Nobel pentru literatura Gunter Grass si Kertesz Imre au fost fotografiati de Simion Buia.

Proiectul sau de suflet – care l-a motivat sa revina in Romania dupa 14 ani de profesat in tara lui Goethe – este Actorii si fotograful (www.simionbuia.ro), insumand o serie de 111 portrete “fara fard” ale unor actori romani celebri, realizate in studioul foto din Bucuresti.

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri