Atenție! Măști de protecție neconforme, unele dintre ele sunt destinate copiilor

Atenție! Măști de protecție neconforme, unele dintre ele sunt destinate copiilor

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor a emis un comunicat de presă cu privire la comercializarea unor măști de protecție neconforme.

Acestea erau puse la dispoziția consumatorilor sub brandurile Elmed, Ouke şi Maiken, unele dintre ele fiind destinate copiilor. Alertele publicate pe site-ul Comisiei Europene arată că aceste produse nu erau certificate de o instituție abilitată în acest sens. Din păcate, România a emis până acum 25 de alerte referitoare la măștile neconforme.

Avantaje Martie 2021

„Avem toleranţă zero faţă de practicile incorecte ale unora dintre operatorii economici. Suntem extrem de vigilenţi în toate cazurile care prezintă un pericol potenţial pentru viaţa şi sănătatea consumatorilor români', a declarat Claudiu Dolot, preşedintele ANPC.

Potrivit reprezentanților ANPC, instituția este în continuă alertă în ceea ce privește bunurile și serviciile, mai ales cele necesare stării pandemice în care ne aflăm. Totodată, aceștia îi avertizează pe comercianți să verifice site-urile ANPC şi pe cel al Comisiei Europene înainte de a pune la dispoziție consumatorilor produse ce țin de protecția și siguranța sănătății populației.

Foto: 123RF

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri