Marius Bodochi, mărturisire terifiantă despre moartea mamei sale: „Nu am plecat de pe scenă, am știut că mama nu și-ar fi dorit asta”

Celebrul actor Marius Bodochi a vorbit cu sinceritatea despre viața de artist și despre câte sacrificii presupune ea. Chiar dacă este unul dintre cei apreciați actori români, nu a avut o viață ușoară.

Marius Bodochi, mărturisire terifiantă despre moartea mamei sale

Marius Bodochi a dezvăluit unul dintre cele mai dificile momente din viața sa, cel în care a primit tragica veste a morții mamei sale.

„Eram într-un turneu la Bârlad când am primit vestea și toată lumea se aștepta să renunț la piesă, să plec. Nu am plecat de pe scenă, am știut că mama nu și-ar fi dorit asta. Orice artist când are un spectacol trebuie să joace. Un actor nu lipsește de la spectacol decât atunci când moare el', a declarat actorul Marius Bodochi, la Antena Stars.

El a povestit despre cum a reușit să treacă peste acest moment dificil, dar și despre felul cum a perceput dispariția mamei sale.

Marius Bodochi are un fiu, pe nume Alex, din prima lui căsnicie cu Melania Ursu. L-a crescut singur de când acesta avea doi ani. De mai multe ori, actorul a declarat că regretata actriţă, care a decedat la începutul acestui an, a fost marea lui iubire.

Foto: Antena 1, libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Povestea de dragoste dintre Catherine Deneuve și Marcello Mastroianni. Cum poate eșua o relație bazată pe o iubire intensă?

Valeria Seciu și Octavian Cotescu, o iubire mai presus de orice e lumesc

Stephen Fry, probleme serioase de sănătate. Actorul a descoperit că suferă de o boală gravă în urma unui vaccin antigripal

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete