De ce a plecat, de fapt, Roxana Marcu de la Antena Stars? Prezentatoarea a făcut declarații uluitoare: „Mi se impuneau anumite lucruri legate de unii invitați”

Până în vara anului trecut, Roxana Marcu a lucrat la Antena Stars, unde timp de ceva ani de zile a prezentat emisiunea matinală „Star Matinal', de luni până vineri alături de Răzvan Botezatu și Raluca Dumitru.

Ulterior, pentru o scurtă perioadă de timp, ea a schimbat tronsonul orar și a devenit co-prezentatoare a emisiunii „Agenția VIP', alături de Cristian Brancu și Adriana Bahmuțeanu. Anul trecut, Roxana Marcu a anunțat că a încheiat colaborarea cu postul de televiziune, chiar pe pagina ei de Facebook, fără să dezvăluie un motiv anume, care a determinat-o să ia această decizie. Apoi a dat în judecată postul Antena Stars, pentru că cei de la Antena Group au refuzat să îi rezilieze contractul său care era semnat pe o perioadă nedeterminată și a cerut daune morale de 10.000 de euro.

Vezi pozele

De ce a plecat, de fapt, Roxana Marcu de la Antena Stars? 

Practic, prin acest contract, prezentatoarea nu se putea angaja în alt trust de presă, pentru că figura în ca fiind angajată în continuare la Antena Group, deși ea nu mai lucra la acest post de multă vreme. În cadrul unui interviu pentru revista Avantaje, Roxana Marcu ne-a dezvăluit cu ce numulțumiri s-a confruntat în ultima perioadă în care a lucrat la Antena Stars. De asemenea, ea a mărturisit că își dorește să revină în televiziune, ba chiar a purtat deja câteva discuții în acest sens.

„La un moment dat o să mă reîntorc cu siguranță, deocamdată mai niște probleme de rezolvat, contractuale să le numim așa, și până se finalizează un proces pe care îl am pe rol, nu vreau să mă grăbesc, mai am puțin de așteptat, dar până atunci sunt muzica, sunt ocupată în fiecare weekend. Și e foarte bine, că aveam nevoie de o perioadă. Lucrând de la 16 ani în televiziune, chiar îmi doream să am o perioadă în care să nu îmi mai pun 3 ceasuri dimineața, pentru că Doamne ferește, pot întârzia la matinal. Mulți ani am prezentat matinal, și la Prima TV, pe urmă la Antenă și prin alte televiziuni, și am zis Doamne, nu pot să cred, parcă e o altă viață, să nu mai stresul acesta pe cap. Mă termina nu programul, că oricum eu sunt o fire matinală, dar gândul că trebuie să am trei alarme lângă pat, dacă nu ajung la emisiune, e nenorocire mare,' a mărturisit Roxana Marcu, în exclusivitate pentru Revista Avantaje.

Prezentatoarea plănuiește să se reîntoarcă în televiziune

Fiind întrebată dacă are de gând să revină pe micile ecrane, Roxana Marcu nu a ezitat să răspundă cu zâmbetul pe buze.

„M-am gândit (n.r. la anumite televiziuni), am și fost la câteva discuții, sunt încântată de ce mi s-a propus, dar știu că poate fi ceva mai bun decât atât. Sau mai potrivit cu mine, cu felul meu de a fi. Eu sunt o fire extrem de veselă și mi-ar plăcea foarte tare un format de emisiune, ori monden ori să fie plin de divertisment, pentru că eu asta fac, fac show. Nu cred că m-aș simți bine să prezint un format de emisiune unde să fiu nevoită să respect un anumit desfășurător, să mi se spună în cască ce am de făcut de la început până la sfârșit, să am listă cu întrebări, mă ia capul, sincer, mă ia capul.

Adică eu cu problema asta m-am confruntat și la o emisiune pe care am prezentat-o recent de altfel, când mi se impuneau anumite lucruri legate de unii invitați, în fine. Nu puteam să le respect, chiar dacă așa era normal, nu aveam cum, pentru că atunci când ești moderator e normal să ai parte de această libertate, în care să-ți exprimi o părere, să poți să obți din partea invitatului anumite răspunsuri care îi avantajează pe cei care se uită la televizor în momentul respectiv și vor să afle lucruri interesante, nu neapărat ce piesă a mai scos nu știu ce cântăreț,' a mărturisit Roxana Marcu, în exclusivitate pentru Revista Avantaje.

Pentru a afla mai multe detalii, urmărește materialul video de mai sus!

Foto: captură video, Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Fotografia cu care Roxana Ciuhulescu și-a emoționat fanii

Doinița Oancea, cerută în căsătorie: „Am venit să te iau de nevastă. Te iubesc! Ești frumoasă'

Lidia Buble și Răzvan Simion, surprinși certându-se! Imagini neașteptate cu cei doi

Cătălin Măruță: Viața mea s-ar putea numi: ENTUZIASM'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete