Primele declarații ale Gabrielei Cristea după ce s-a anunțat că va prezenta o nouă emisiune la Antena Stars: „Sunt foarte fericită, liniștită și pregătită să o iau de la capăt”

Gabriela Cristea, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de la noi, va reveni, în curând, pe micile ecrane în cadrul unei noi emisiuni pe care o va prezenta la Antena Stars.

Primele declarații ale Gabrielei Cristea după ce s-a anunțat că va prezenta o nouă emisiune la Antena Stars

Prezentatoarea a făcut primele declarații despre acest nou început din viața ei.

„Mă simt pregatită 100% să revin pe piața media și colaborarea pe care am inițiat-o acum mi se pare una oportună. Vom încerca să facem lucruri noi, lucruri frumoase și constructive pentru telespectatori. Cred că a venit momentul să am din nou un cuvânt de spus. Sunt foarte fericită, liniștită și pregătită să o iau de la capăt. Am suportul soțului meu, ceea ce este foarte important pentru mine în acest moment.  Așadar, am multă energie și toate avantajele pentru a face performanță cu noua emisiune, nimic nu mă oprește', a spus Gabriela Cristea, la Antena Stars.

Vedeta a devenit în urmă cu șapte luni mama unei adorabile fetițe pe nume Bella Victoria Margot, motiv pentru care a decis să ia o pauză de la cariera sa și să se dedice în totalitate creșterii micuței.

Acum, că fetița ei a mai crescut, vedeta se simte pregătită să plece preț de câteva ore de lângă ea și să revină în televizune, fiind nerăbdătoare să se reîntâlnească cu telespectatorii care o îndrăgesc. Fanii frumoasei prezentatoare tv o vor putea vedea în curând, la Antena Stars, unde revine cu mare entuziasm în cadrul unei noi emisiuni ce va face deliciul publicului.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Gabriela Cristea, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Sorin Cioponea, Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Gabriela Cristea se întoarce în televiziune. Unde va fi difuzată emisiunea prezentatoarei tv?

Gabriela Cristea a slăbit 10 kilograme, imediat după ce a născut! Cum a reușit să scape de kilogramele în plus, în mai puțin de două luni

Gabriela Cristea și fetița ei au fost externate din spital. Tavi Clonda și-a adus, astăzi, fetele acasă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati