La 36 de ani, are o siluetă de adolescentă! Secretul Roxanei Marcu ce o ajută să nu se îngrașe, chiar dacă mănâncă mult: „Sunt pofticioasă!”


Roxana Marcu se numără printre cele mai cunoscute prezentatoare TV de emisiuni de divertisment de la noi. Mulți știu că ani de zile a prezentat emisiuni matinale, însă acum a luat o pauză de la televiziune și se ocupă doar de muzică, o pasiune mai veche de a ei.

Roxana are 36 de ani și este mamă a două fetițe pe care le îngrijește singură. Chiar dacă a născut de două ori, prezentatoarea TV se poate lăuda cu o siluetă de invidiat. Chiar dacă mulți ar crede că depune eforturi considerabile pentru a arăta spectaculos, adevărul este că Roxanei îi place foarte mult mâncarea și nu se abține de la nimic. Cu toate acestea ea are un mic secret.

Vezi pozele

Secretul Roxanei Marcu ce o ajută să nu se îngrașe, chiar dacă mănâncă mult

În cadrul unui interviu pentru Revista Avantaje, Roxana Marcu a dezvăluit că merge la sală, dar mănâncă destul de mult. Totuși, are mare grijă la orele de masă.

„Cred că arăt mai bine, pentru că sunt mai odihnită pentru că mi-am schimbat puțin stilul de viață. Dacă până acum 6 luni de zile dormeam trei ore pe noapte, acum am reușit și eu să ajung la performanța de a dormi în jur de 8 ore pe noapte. Ceea ce se simte, pentru că în felul acesta, pot să am parte de un program normal. Că mă trezesc destul de devreme pentru fetițele mele când plecăm dimineața la școală și până să plecăm, e un întreg ritual. Găsesc masa făcută, micul dejun, ne place să mâncăm împreună toate trei. Deci la ora 6 trebuie să fiu în picioare, deci încerc să mă culc cât mai devreme, în timpul săptămâni.

Nu pot să spun că sunt înnebunită după tratamente corporale sau a merge zilnic la sală, dar de vreo trei ori pe săptămână merg la sală, dar încerc să mănânc sănătos. Mănânc mult că îmi place mâncarea foarte tare, sunt foarte pofticioasă, dar la micul dejun se întâmplă toate poftele mele, inclusiv ciorbă, orice mai am gătit prin frigider. Nu prea mănânc seara, dar îmi las în frigider și mănânc dimineața îmi încălzesc,' a povestit Roxana Marcu, pentru Revista Avantaje.

Află mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

De ce a plecat, de fapt, Roxana Marcu de la Antena Stars? Prezentatoarea a făcut declarații uluitoare: „Mi se impuneau anumite lucruri legate de unii invitați'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete