După ce a depus acetele pentru divorțul de Maria Constantin, Marcel Toader a făcut un gest surprinzător: „Îi cer iertare pentru…”

După ce a depus acetele pentru divorțul de Maria Constantin, Marcel Toader a făcut un gest surprinzător: „Îi cer iertare pentru…”

Vestea că Marcel Toader și Maria Constantin nu mai formează un cuplu a uluit pe toată lumea. Acum aproape doi ani, și-au făcut o nuntă ca în povești și păreau mai fericiți ca niciodată că s-au găsit unul pe celălalt.

Acum însă, cei doi se comportă ca și când nimic nu special nu ar mai fi între ei. Au depus deja actele de divorț la notar, după ce au apărut mai multe zvonuri potrivit cărora s-a scris că Maria l-ar fi înșelat și s-a mutat deja în altă parte.

Marcel Toader a vorbit pentru prima dată după ce a depus actele de divorț

Marcel Toader este dezamăgit de acest mariaj și a preferat să păstreze tăcerea, așa că nu a dat prea multe detalii despre ce s-a întâmplat între el și Maria Constantin. Astăzi, însă omul de afaceri a plecat din București, pentru a-și vizita mama. Cu această ocazie, a scris și un mesaj surprinzător pe pagina sa de socializare, care a fost însoțit și de o fotografie cu mama lui.

„Pentru Mama mea. Azi am venit la Constanţa la Mama mea să-i cer iertare. Îi cer iertare pentru faptul că de atâtea ori mă aştepta să vin, măcar să mă vadă şi să mă strângă în braţe. Dar eu, eram ocupat, mult prea ocupat cu viaţă mea efemeră, încercând să am o familie, alături de Comete frumos strălucitoare, în rochii lungi, albe cu trena şi care-mi spuneau; „eu vreau o familie'! Am crezut. Am crezut că voi avea aceeaşi istorie frumoasă de viaţă că a părinţilor mei, de 51 de ani petrecuţi împreună şi la bine şi la rău! Am dat greş. Pentru asta Mama te rog să mă ierţi . Dar de-acum îţi voi fii mereu alături de ţine pentru că tu m-ai înţeles de fiecare dată şi m-ai iertat, chiar dacă sufletul tău suferea,' a scris Marcel Toader, în urmă cu puțin timp pe pagina sa de socializare.

Marcel Toader şi Maria Constantin ş-au căsătorit în luna septembrie a anului 2015, după mai bine de doi ani de relaţie. Părinţii spirituali ai celor doi au fost Silviu Prigoană şi actuala soţie Mihaela. Maria Constantin, în vârstă de 30 de ani, are un băiat din primul mariaj.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Marcel Toader și Maria Constantin, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Tragedie în familia lui Mihai Mitoșeru, cu o lună înainte de nuntă! Socrul lui a murit

Dan Bittman revine în televiziune! Cântărețul va prezenta o nouă emisiune din toamnă

Ștefan Stan, adevărul despre fostele sale iubite! În ce relații a rămas cu Andreea Mantea după despărțire

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete