Mare atenție! Care sunt locurile pe care e bine să te așezi în mijloacele de transport în comun

Mare atenție! Care sunt locurile pe care e bine să te așezi în mijloacele de transport în comun

Un număr foarte de mare de oameni circulă cu autobuzul, tramvaiul sau metroul în fiecare zi, peste tot în lume. Chiar dacă pare un obicei banal, se pare muți oameni nici nu se gândesc la faptul că este destul de important locul în care se așează pe scaun în mijloacele de transport în comun. 

Dacă și tu te duci la servici în fiecare zi cu metroul sau autobuzul, ar fi bine să eviți locurile în care ai fi pus în pericol în cazul unui accident. Iată care sunt acestea!

În autobuz, este indicat să te așezi pe locurile din zona de mijloc, așezate cu spătarul spre direcţia de mers, situate departe de partea aflată aproape de sensul celălalt de circulație, conform realitatea.net. De asemenea, este important să știi că cele mai periculoase locuri sunt cele de lângă geam şi de lângă uşă. În cazul unui accident, în aceste locuri ai putea să fii rănit foarte ușor.

În trenul de metrou, cele mai sigure locuri sunt cele din mijlocul vagoanelor situate, la rândul lor, în mijloc, deoarece primul din ultimul vagon prezintă cel mai ridicat risc de deraiere în cazul producerii unui accident.

Foto: shutterstock.com

Mihaela Tudor

Citește și:

Ce s-a întâmplat cu indemnizația pentru mame? Guvernanții vin cu o nouă propunere

Florica Duma a murit. Puțini au știut că interpreta de muzică populară era grav bolnavă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri