Mara Bănică trece prin momente grele: „Am aflat că are metastaze. Niciodată n-a fost atâta tristețe… mă simț sleită de plâns”

Chiar dacă că atunci când apare la televizor, Mara Bănică încearcă să păstreze anumite aparențe, se pare că în viața reală, ea este cu totul altă persoană. Puțini știu că jurnalista este foarte sensibilă și se emoționează repede, atunci când vine vorba despre cei dragi.

Mara Bănică este o mare iubitoare de animale, iar recent a aflat o veste tristă despre cățelul familiei sale. Acesta are 11 și este grav bolnav. Familia jurnalistei este foarte atașată de patrupedul lor, pe care Mara l-a numit „frate'.

Mara Bănică trece prin momente grele 

Jurnalista a postat pe pagina sa de Facebook o fotagrafie cu animalul bolnav, iar în dreptul imaginii a scris un mesaj emoționant.

„El este Zorro. Pe 24 ianuarie împlinește 11 ani. Mamă spune că e fratele meu. Dima spune că e al lui. Zorro nu ne-a supărat niciodată. E fratele meu perfect. Ieri i-a fost rău. L-am dus la medic dimineată pentru niște analize.

După prânz, am aflat că are metastaze. Tristețea mea aude nenăscutii câini, pe nenăscutii oameni cum îi latră… Suntem niște umbre cu toții în casă. Niciodată n-a fost, parcă, atâta tristețe între noi.. Mă simț sleită. De plâns, de furie, de neputintă. Tata spune că există minuni. Mă agăt de asta și sper să pot adormi', a scris Mara Bănică, în dreptul fotografiei.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Mara Bănică, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Mara Bănică a făcut primele declarații după ce a fost luată de urgență de ambulanță: „Ce face copilul dacă fac infarct?'

Mara Bănică are din nou probleme de sănătate! I s-a făcut rău în direct, iar cei prezenți au chemat ambulanța

Mara Bănică a ajuns de urgență pe masa de operație! S-a simțit din ce în ce mai rău: „Durerile sunt insuportabile!'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete