Mara Bănică a făcut primele declarații după ce a fost luată de urgență de ambulanță: „Ce face copilul dacă fac infarct?”

Starea de sănătate precară a Marei Bănică a îngrijorat pe toată lumea, mai ales după ce a fost luată cu ambulanța chiar de la emisiunea „Acces Direct'. Acest incident  nefericit s-a întâmplat la nici o săptămână după ce a fost operată de urgență la un picior.

Jurnalistei i s-a făcut rău, chiar în timp ce se afla în direct, ba mai mult decât atât, a crezut că va face infarct.

Mara Bănică s-a îngrijorat foarte mult pentru băiețulul ei. Ea a făcut primele declarații după ce a ajuns din nou la spital. Se pare că i s-a făcut rău, de fapt, de la o pastilă cu efecte adverse.

„Povestea începe în urmă cu o săptămână, când am făcut acea operație la picior. Am fost sedată (…) eu am primit un tratament pe care l-am luat acasă și am aflat astăzi de la medic că am avut o reactie adversă la unul dintre medicamente. Este o situație la 1000 de pacienți (…) Nu aveam de unde să știu că aveam această alergie la compoziția medicametului respectiv. Din fericire, a fost lucrul ăsta și nu e vorba de o boală de inimă sau hipertensiune sau ce alte boli mai generează inima. A fost o reacție la un medicament.

Norocul meu a fost că acest medicament l-am luat din 12 în 12 ore și nu la 8 ore, puteau fi efectele mai rele. Bineînțeles că am oprit tratamentul. Dacă nu aveam un organism puternic, putea fi vorba de un infarct (…) Eu m-am panicat așa de tare că mi-a trecut copilul prin fața ochilor și un gând: <>?. Asta aveam aseară în cap', a declarat Mara Bănică, în cadrul emisiunii „Agenția VIP', de la Antena Stars.

Jurnalista a povestit prin ce a trecut după ce a fost luată de medici.

„În momentul în care eram în platou, Mirela vorbea la un metru de mine și mie mi se părea că e undeva în curte, o auzeam din ce în ce mai înfundat și departe. Nu am cum să vă descriu senzația aia, e cumplită. Inima îmi bătea așa de tare de parcă îmi ieșea. Norocul meu era că am fost înainte de pauza scurtă, că altfel acolo cădeam. Altfel ar fi venit cei la ambulanta acolo, tensiunea mea era în momentul atacului în jur de 17-18.

Mi-au pus o pastilă sub limbă din ce îmi amintesc. Timpul s-a dilatat, nu mai țin minte. Nu am reacționat, adică nu mi-a scăzut pastila repede. Mi-au făcut niște EKG-uri, le-a trimis la Floerasca. (…) Explicația, deși mie pe moment, diagnosticul pus de medicii de la ambulanță a fost sindrom de epuizare și am văzut că există, a fost și un caz de deces. Una peste alta, nu este nici acest sindrom (n.r. problema a fost pastila la care Mara este alergică)', a mai spus jurnalista.

Mara Bănică s-a operat recent la picior

După ce s-a confruntat cu dureri groaznice, după ce a călcat strâmb, Mara Bănică a ajuns de urgență la spital.

„Am călcat strâmb și deja ajunsesem să mă trezesc noaptea din cauza durerilor', a mai spus Mara.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Mara Bănică are din nou probleme de sănătate! I s-a făcut rău în direct, iar cei prezenți au chemat ambulanța

Mara Bănică a ajuns de urgență pe masa de operație! S-a simțit din ce în ce mai rău: „Durerile sunt insuportabile!'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati