Mara Bănică are din nou probleme de sănătate! I s-a făcut rău în direct, iar cei prezenți au chemat ambulanța

Mara Bănică trece printr-o perioadă destul de grea în viața ei și se pare că problemele de sănătate nu îi mai dau pace. La mai puțin de o săptămână de când a fost operată la un picior, Mara Bănică a chemat din nou ambulanța, dar de data aceasta, chiar în timp ce se afla în direct la o emisiune TV.

Ieri, jurnalista a fost invitată în platoul emisiunii „Acces direct', de la Antena 1, când dintr-o dată i s-a făcut rău. Mara Bănică spunea că are palpitații, i-a rugat pe colegi să ne la serviciul de urgență 112.

Prezentatoarea emisiunii, Mirela Vaida, s-a speriat când a văzut-o în această stare.

„Vreau să vă spun că Mara Bănică, a noastră colegă se află într-o cameră aici, unde a venit deja o ambulanţă. Şi chiar aş vrea să văd dacă e totul în regulă, dacă putem avea vreo informaţie, pentru că înţeleg acum că ea e chiar în ambulanţă acum, se fac investigaţii. (…)', a spus Mirela Boureanu Vaida.

Aceste probleme de sănătate au apărut la mai puțin de o săptămână, după ce Mara Bănică a fost supusă unei intervenții chirurgicale, la un picior. Ea s-a accident, călcând strâmb, imediat după ce a coborât de pe un scaun în timp ce se afla la cabina de machiaj. După operaţie, medicii i-au dat veşti nu tocmai bune: peste şapte sau opt ani va fi nevoită să îşi pună o proteză, pentru că altfel riscă să nu poată merge mai mult de o oră.

„Măi, mă simt mai bine, eu am avut o fractură de călcâi acum 13 ani, mai aveam dureri de la vreme. (…). Am călcat foarte strâmb când m-am dat jos de pe scaunul de la machiaj (…), eu nu m-am dat seama de disctanţă şi (…), am călcat, eu neştiind că mi-am rupt cartilagiu. Sentimentule era aşa: o mie de cuţite îmi trec prin gleznă. (…). În şapte-opt ani voi ajunge la o proteză la picior. Eh, nu o să mă retrag, dar mi-a spus că am încredere în medici (…). Şi dacă o să fie să nu mai pot merge decât o oră, asta e, sunt fericită că trăiesc. (…),' a mărturisit Mara Bănică în cadrul unei emisiuni TV săptămâna trecută.

Pe 26 octombrie, Mara Bănică a intrat în sala de operaţii

În urmă cu ceva timp, jurnalista s-a confruntat şi cu sinuzită. Atunci medicii i-au recomandat să fie mai atentă la ce mănâncă şi să urmeze cu stricteţe tratamentul recomandat.

„Am plecat într-o fugă spre spital. Nu puteam să stau de durere. După ce mi-au dat tratamentul, m-au trimis acasă, urmând să aştept efectul pastilelor. Nu îmi trecea sub nicio formă, puteam sta doar în fund, pe marginea patului. Medicii nu au ce să îmi facă. Pe la patru dimineaţa, după toate pastilele luate, am reuşit să mă întind în pat, iar atunci am simţit o explozie în cap. Mi s-a spart punga de puroi. Atunci am simţit o eliberare. Încă elimin puroiul, după ore bune de când mi s-a întâmplat totul', a mai spus Mara Bănică la acea vreme, potrivit cancan.ro.

Rămâne de văzut însă, cum evolua starea ei de sănătate în următoarele zile.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Mara Bănică a ajuns de urgență pe masa de operație! S-a simțit din ce în ce mai rău: „Durerile sunt insuportabile!'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete