Cine este noua iubită a lui Speak? Cei doi deja se pregătesc să devină părinți: „Îmi doresc să fiu o mama tânără”

După relația eșuată cu Adelina Pestrițu, se pare că Speak și-a găsit fericire în brațele unei tinere, în vârstă de doar 21 de ani. Chiar dacă este o diferență de 10 ani între ei, acest lucru nu reprezintă o piedică și se pare că cei doi se înțeleg foarte bine.

Iubita lui Speak, „Libelula', după cum mai este cunoscută, a fost invitată, astăzi, în cadrul emisiunii „Vorbește lumea', de la Pro TV, unde a vorbit deschis despre relația pe care o are alături de cântăreț.

Cine este noua iubită a lui Speak?

Cu această ocazie, Ștefania a mărturisit că și-ar dori să devină mama tânără, cât mai curând posibil. Mai mult, ea a mărturisit că a făcut deja cunoștință cu părinții lui Speak.

„Dimineţile fără el sunt groaznice… de fapt mă trezesc când vine el acasă, nu-mi lipseşte foarte mult. Părinţii lui m-au primit cu braţele deschise, nu, nu au spus că sunt prea mică. Dacă vrea copil, i-am luat un căţeluş, de fapt îmi doresc să fiu mamă tânără, când va fi, o să vă anunţ. El este exigent cu mine, vrea să fiu perfecţionistă când vine vorba de muzică,' a declarat Ștefania, iubita lui Speak, la Pro tv.

Speak, care recent a devenit co-prezentatorul emisiunii „Vorbește lumea', a spus că mai degrabă și-ar dori să ia lucrurile încet, deși a fost încântat de idee. Speak și Ștefania trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai multă vreme. Cei doi și-au asumat relația abia în luna octombrie a anului trecut.

Pentru a vedea mai multe imagini cu cei doi, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Speak a vorbit pentru prima dată despre despărțirea de Adelina Pestrițu: „Nu mai cred în împăcare'

Cine este noul iubit al Adelinei Pestrițu? Cei doi au fost surprinși sărutându-se pe stradă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete