Manifest pentru frumusetea naturala

66.45% dintre ei le-ar spune femeilor iubite ca prefera sa fie machiate cat mai natural, pe cand 21.95% si-ar dori sa nu fie machiate deloc.

Studiul s-a desfasurat printr-un chestionar online postat pe 8 bloguri: cabral.ro, bucurenci.ro, dobro.ro, manafu.ro, bobbyvoicu.ro, clickio.ro, olix.ro, si adrianciubotaru.ro. Dintre cei 5326 de barbati care s-au alaturat manifestului pentru frumusetea naturala 50.86% au declarat ca ar elimina fondul de ten din ritualul de infrumusetare al femeilor deoarce arata ca o masca si il gasesc ne-natural (63.38%) sau pentru ca nu apreciaza diferenta de culoare dintre fata si gat.

Dragos Bucurenci:
“Va marturisesc ca mie rezultatele acestui sondaj mi-au dat ceva incredere. Eram convins ca ma aflu intr-o minoritate a barbatilor care au o problema cu fondul de ten. Dar se pare ca suntem ceva mai multi”.

Cabral Ibaka:
“Va iubim, fetelor, asa cum sunteti. Ridul ala pe care il ascundeti cu atata fond de ten este preferatul nostru, nu ati observat ca atunci cand sunteti prin casa, intr-un tricou lalau si gaurit, ciufulite si nemachiate, va sarutam exact acolo unde e ridul ala?”

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri