Manifest pentru frumusetea naturala

Manifest pentru frumusetea naturala

66.45% dintre ei le-ar spune femeilor iubite ca prefera sa fie machiate cat mai natural, pe cand 21.95% si-ar dori sa nu fie machiate deloc.

Studiul s-a desfasurat printr-un chestionar online postat pe 8 bloguri: cabral.ro, bucurenci.ro, dobro.ro, manafu.ro, bobbyvoicu.ro, clickio.ro, olix.ro, si adrianciubotaru.ro. Dintre cei 5326 de barbati care s-au alaturat manifestului pentru frumusetea naturala 50.86% au declarat ca ar elimina fondul de ten din ritualul de infrumusetare al femeilor deoarce arata ca o masca si il gasesc ne-natural (63.38%) sau pentru ca nu apreciaza diferenta de culoare dintre fata si gat.

Dragos Bucurenci:
“Va marturisesc ca mie rezultatele acestui sondaj mi-au dat ceva incredere. Eram convins ca ma aflu intr-o minoritate a barbatilor care au o problema cu fondul de ten. Dar se pare ca suntem ceva mai multi”.

Cabral Ibaka:
“Va iubim, fetelor, asa cum sunteti. Ridul ala pe care il ascundeti cu atata fond de ten este preferatul nostru, nu ati observat ca atunci cand sunteti prin casa, intr-un tricou lalau si gaurit, ciufulite si nemachiate, va sarutam exact acolo unde e ridul ala?”

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri