Mama lui Răzvan Ciobanu, mesaj sfâșietor după moartea fiului ei: “Sunt extrem de bulversată şi şocată, nici nu ştiu…”

Moartea lui Răzvan Ciobanu i-a șocat pe cei care i-au fost alături de-a lungul timpului, au lucrat cu el sau au avut ocazia de a-l cunoaște, dar așa cum era de așteptat, pentru familia acestuia vestea a picat ca un trăsnet. La scurt timp de la moartea designerului de modă, mama acestuia a transmis un mesaj sfâșietor.

Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața într-un cumplit accident rutier, în a doua zi de Paște. Designerul de modă se întorcea de la o petrecere care a avut loc pe litoral, atunci când mașina în care se afla a părăsit suprafața carosabilă și a lovit mai mulți copaci. Impactul i-a fost fatal lui Răzvan Ciobanu, mai ales că, din primele informații, se pare că designerul nu purta centura de siguranță. În momentul în care au ajuns la fața locului, medicii nu au putut decât să declare decesul cunoscutului creator de modă.

Trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu a fost transportat la Constanța, acolo unde medicii legiști urmează să efectueze necropsia pentru a stabili cauza decesului și dacă designerul a consumat alcool sau alte substanțe interzise înainte de a se urca la volan. Mai mult decât atât, mașina în care Răzvan Ciobanu se afla a fost ridicată de specialiști și trimisă la expertiză pentru a vedea dacă o eroare tehnică a declanșat accidentul în care designerul și-a pierdut viața.

Mama lui Răzvan Ciobanu, mesaj sfâșietor după moartea fiului ei

Apropiații lui Răzvan Ciobanu au fost puternic afectați de dispariția fulgerătoare a acestuia. Mama designerului de modă este în continuare în stare șoc, vestea morții fiului ei fiind una greu de suportat. La scurt timp de la moartea lui Răzvan Ciobanu, mama acestuia a transmis un mesaj sfâșietor.

“Vă mulțumesc pentru condoleanțe, vă rog atât pe voi cât și pe ceilalți colegi din presă să mă lăsați să-mi plâng fiul. Sunt extrem de bulversată şi şocată, nici nu ştiu ce să fac. Dacă l-aţi iubit, dacă nu, vă rog doar să-l lăsaţi să se odihnească în pace.”, a spus mama lui Răzvan Ciobanu, potrivit huff.ro.

Designerul de modă și-a pierdut viața la doar 43 de ani.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Răzvan Ciobanu.

Foto: facebook

Citește și:

Cum arată astăzi Cristian Tabără? Prezentatorul de televiziune este complet schimbat!

Ce distincție importantă a primit Kate Middleton din partea reginei Elisabeta a II-a?

Secretul siluetei Geaninei Ilieș – Cum se menține în formă vedeta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete