Ce distincție importantă a primit Kate Middleton din partea reginei Elisabeta a II-a?

Kate Middleton a primit o distincție importantă din partea reginei Elisabeta a II-a. S-a vorbit de nenumărate ori despre simpatia reginei pentru ducesa de Cambridge, iar cu fiecare gest pe care aceasta îl face dovedește că soția prințului William este printre preferatele ei. 

Regina Elisabeta a II-a și Kate Middleton au o relație foarte apropiată. Imediat după ce a intrat în familia regală britanică, ducesa de Cambridge a reușit să o impresioneze plăcut pe regină și să îi câștige respectul și admirația. De-a lungul timpului, Kate Middleton s-a bucurat de un tratament special din partea reginei, iar acum, ducesa a primit o distincție importantă din partea acesteia.

Ce distincție importantă a primit Kate Middleton din partea reginei Elisabeta a II-a?

Prințul William și Kate Middleton au sărbătorit zilele trecute 8 ani de la nuntă, iar regina Elisabeta a II-a a decis că acesta este cel mai potrivit moment pentru a-i face ducesei de Cambridge un cadou special și care să transforme aniversarea în una cu adevărat memorabilă. Astfel, regina i-a oferit lui Kate Middleton “Marea Cruce a Ordinului Victorian Regal”, cel mai înalt rang posibil, distincție pe care ducesa a primit-o pentru activitatea pe care a desfășurat-o până în prezent în familia regală britanică.

Acest ordin regal victorian a fost creat de regina Victoria în anul 1896 pentru a-i răsplăti pe toți cei care, de-a lungul timpului, au ajutat-o sau au reprezentat-o cu mândrie, potrivit people.com. Astfel, monarhul aflat la conducere are posibilitatea de a decide personal cine poate primi această distincție.

Anunțul a fost făcut de Palatul Buckingham în ziua în care Kate Middleton și prințul William au sărbătorit 8 ani de căsnicie, dar și cu câteva zile înainte ca Meghan Markle să aducă pe lume primul ei copil. În plus, această distincție a venit după ce, în ultima perioadă, au existat anumite zvonuri referitoare la infidelitatea prințului William.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Kate Middleton și regina Elisabeta a II-a.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Secretul siluetei Geaninei Ilieș – Cum se menține în formă vedeta

Răzvan Ciobanu a murit la 43 de ani, după o viață complicată și un destin ciudat

DOSAR SPECIAL: Iubiri celebre de altădată. ȘTEFAN AUGUSTIN DOINAȘ ȘI IRINEL LICIU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete