Cum arată astăzi Cristian Tabără? Prezentatorul de televiziune este complet schimbat!

Cum arată astăzi Cristian Tabără? Unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști și prezentatori de televiziune a trecut printr-o transformare fizică spectaculoasă. Cristian Tabără este complet schimbat după ce a reușit să slăbească.

Kilogramele în plus au fost o lungă perioadă de timp o problemă pentru Cristian Tabără, prezentatorul de televiziune reușind cu greu să se păstreze în anumite limite atunci când vine vorba despre silueta sa. În prezent, jurnalistul a slăbit spectaculos, iar dacă apropiații acestuia au susținut că schimbarea se datorează eforturilor pe care le-a făcut și modificărilor din regimul alimentar, alte persoane au legat transformarea sa de anumite probleme de sănătate, existând zvonuri potrivit cărora Cristian Tabără ar fi suferit de depresie.

Cum arată astăzi Cristian Tabără? Prezentatorul de televiziune este complet schimbat!

Cristian Tabără a prezentat de-a lungul timpului mai multe emisiuni de succes, printre care se numără și “Parte de carte” și “Te vezi la Știrile Pro TV”. Ulterior, jurnalistul a început o colaborare cu TVR, dar s-a remarcat și în spațiul mediatic din Republica Moldova. Deși nu s-a retras din televiziune, Cristian Tabără nu mai este tot timpul în atenția publicului, motiv pentru care transformarea sa fizică a reușit să îi uimească pe cei care știau că prezentatorul de televiziune are probleme cu greutatea.

Cristian Tabără a reușit să scape de kilogramele în plus, iar în prezent este complet schimbat.

Deschide galeria foto pentru a vedea cum arată astăzi Cristian Tabără.

Foto: facebook, libertatea.ro

Citește și:

Ce distincție importantă a primit Kate Middleton din partea reginei Elisabeta a II-a?

Secretul siluetei Geaninei Ilieș – Cum se menține în formă vedeta

Anca Serea, sfat pentru viitorii părinți: „Copiii îți aduc provocări, dar tot ei îți dau și soluții'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete