Mama copiilor lui Dan Bittman, siluetă de puștoaică la 48 de ani, după trei sarcini! Cum reușește Liliana Ștefan să arate atât de bine: „Nu sunt sportivă”

Liliana Ștefan este mama copiilor lui Dan Bittman, are 48 de ani și putem spune despre ea că este o prezență încântătoare. A născut trei copiii, dar parcă acest lucru nici nu se vede pe corpul ei.

Lucrează ca textier și compozitor, dar are mereu timp pentru familia și pentru băieții ei. Chiar dacă se apropie de vârsta 50 de ani, se pare că vârsta este un simplu număr pentru Liliana pentru că arată extrem de bine. Nici nu ai zice că a născut de trei ori.

Mama copiilor lui Dan Bittman, siluetă de puștoaică la 48 de ani, după trei sarcini

Invitată, astăzi, în cadrul emisiunii „Interviurile libertatea', Liliana Ștefan a mărturisit cum se menține în formă, dar și cum își organizează timpul pentru a fi mereu alături de copiii ei. Contrar aparențelor, partenera de viață a solistului de la Holograf nu prea face sport, nici nu ține diete, dar totuși arată foarte bine.

„Nu sunt sportivă. Nu mă dau cu placa pentru că am contraindicație medicală, din cauza nenumăratelor sarcini prestate am niște hernii de disc care nu îmi permit să fac niciun sport extrem. Fac gimnastică medicală de băbuțe cu terapeuta, nici pe tocuri nu am voie. În rest mănânc, dar cred că e o chestie genetică odată că așa sunt eu și apoi am o activitate destul de intensă așa pe parcursul zilei și sunt activă. Programul este destul de intens pentru că mă ocup și de antrenamentele de fotbal, merg la meciuri cu copiii, oricare are nevoie de suportul meu, eu sunt acolo prezentă. Îmi și place să fiu lângă ei. Nu văd de ce să apar la televizor, trebuie să apari când ai ceva de spus, de povestit,' a spus Liliana Ștefan, pentru libertatea.ro.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Liliana Ștefan, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook, libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

De ce nu s-au căsătorit niciodată Dan Bittman și Liliana Ștefan? Mama copiilor artistului a mărturisit de ce nu poartă verighetă pe deget

După ce a prezentat primul sezon al emisiunii „Aici eu sunt vedeta', Dan Bittman renunță din nou la televiziune! Cine îi va lua locul

Nu a făcut mereu bani din muzică! Dan Bittman a muncit într-o blănărie: „Am cărat de toate'

Dan Bittman, din nou pe micile ecrane! Când începe noua emisiune a cântărețului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete