Dan Bittman, din nou pe micile ecrane! Când începe noua emisiune a cântărețului

 

Dan Bittman revine în televiune cu un nou proiect. Din data 12 octombrie va începe emisiunea „Aici eu sunt vedeta', la Antena 1, care este prezentată de solistul trupei Holograf. Emisiunea va aduce în fața telespectatorilor celebrităţile așa cum acestea nu au mai apărut niciodată: prin ochii propriilor copii!

Copiii vedetelor dezvăluie secretele părinților, la „Aici eu sunt vedeta'

Astfel, la “Aici eu sunt vedeta”, starurile autohtone și copiii lor vor intra într-o competiție distractivă care va demonstra cât de bine se cunosc, de fapt, unii pe alții.

„Am emoții, pentru că în această emisiune vor veni mulţi prieteni de-ai mei împreună cu copiii lor, foarte haioşi şi dezinvolţi. Vor fi întrebări amuzante, răspunsuri şi situaţii şi mai hazlii, în baza cărora cei de acasă îi vor descoperi pe aceşti prieteni ai mei, artiştii, altfel decât îi ştiau, adică prin ochii copiilor lor. Fiecare echipă copil-părinte va trebui să câștige puncte, dar și bani pentru o familie cu probleme. La finalul fiecărei ediții, vom avea o echipă câștigătoare, care va dona banii strânși într-un scop caritabil. Și asta nu-i tot. La “Aici eu sunt vedeta”, telespectatorul va avea acces în casa vedetei, în cercul său intim, pentru că noi mergem și filmăm și acasă la invitații noștri, unde îi surprindem în diverse ipostaze. Și chiar e foarte haios ceea ce se întâmplă', a spus Dan Bittman, prezentatorul show-ului.

Din 12 octombrie, la „Aici eu sunt vedeta', fiecare celebritate va face echipă cu propriul copil și se va confrunta cu întrebări legate de viața de familie. Răspunsurile copiilor vor fi, de cele mai multe ori, surprinzătoare, căci se vor dezvălui secrete stânjenitoare, se vor da pe față obiceiuri ciudate și se vor povesti întâmplări intime.

Vor exista însă și excepții la „Aici eu sunt vedeta', când bunicii celebri vor face echipă cu nepoții lor. Și asta pentru că celebritățile invitate au o relație foarte apropiată cu nepoții lor, locuiesc în aceeași casă și, practic, sunt de nedespărțit. Așadar, nici o vedetă nu va fi cruțată la „Aici eu sunt vedeta', show-ul în care copiii sau nepoții celebrităților invitate vor dovedi că pot fi ironici și brutal de sinceri, nu doar dulci și adorabili.

Emisiunea este realizată după formatul britanic „Big Star’s Little Star'.

Cine sunt primele trei celebrități care vor intra în joc alături de copiii lor, telespectatorii Antenei 1 vor descoperi joi, 12 octombrie, numai la „Aici eu sunt vedeta', show-ul prezentat de Dan Bittman.

Citește și:

Dan Bittman a mărturisit ce va face fiul lui cel mare după ce a luat BAC-ul: „Trebuia să îl ia ca să nu mai piardă un an aiurea'

Ea este femeia care i-a dăruit 3 copii lui Dan Bittman! De ce nu s-a căsătorit niciodată cu ea?

S-au afișat rezultatele la Bacalaureat 2017. Uite ce notă a luat băiatul cel mare al lui Dan Bittman

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete